|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Rybnik City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Raxi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Angels of Dead
Świat: Astera
Poziom: 120
Skille: 95/71
Poziom mag.: 20
|
![]() Connecting to the game world. Please Wait.
Wiec mam nastepujacy Problem : Wpisuje pasy ... Loguje sie na Postac i pisze mi Connecting to the game world.Please Wait. i tak caly czas ale kumple mi gadaja ze w tibi mnie w vip widza na tibi.com tez jest las login wtedy kiedy sie niby loguje ... ale niepokazuje mi sie ekran tylko caly czas pisze Connecting to the game world.Please Wait. co to moze byc ? ;/ pomozcie mi bo to juz trwa pare dni ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Rybnik City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Raxi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Angels of Dead
Świat: Astera
Poziom: 120
Skille: 95/71
Poziom mag.: 20
|
![]() Dzieki za Odpowiedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2007
|
![]() moze hack?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Niegrający
Imię: Vallin Voncrue
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 22
Skille: 15/20
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() To jest tak ze twoj klient sie laczy z serwerem, tylko ze prawdopodobnie nie masz zbyt dobrego polaczenia to sie bedziesz dlugo logowac
![]() Ja tez tak niedawno mialem ale zaczekalem minutke, dwie i sie zrobilo ![]() Nastepny newbie zakladajacy temat na forum nie sprawdzajac wczesniej manuali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Widzę, że problem istnieje na większą skale. U mnie i u mojego kolegi problem jest ten sam. Wyskakuje mi okienko z wyborem postaci, wybieram postać i wyskakuje napis "Conneting to the game world" i koniec mimo iż w grze jestem online. Dzieje mi się tak od dłuższego czasu muszę po parę razy próbować za nim uda mi się zalogować muszę także uważać gdzie daję logout. To i tak nie wszystko czasem jak już mi się uda zalogować gra mi się po prostu zawiesza gdy wejdę do dziury lub po schodach w dół. Wie ktoś od czego to może zależeć? Od Internetu wątpię żeby to zależało mam łącze 1mb, po za tym wcześniej problemu nie miałem.
Ostatnio edytowany przez Mardud - 06-12-2007 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() wejdz na tibia.com i sprawdz czy twoja postac jest online
tez tak kiedys mialem ze postac online byla koledzy na vip widzieli a ja niemoglem musisz poczekac |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wiem o tym, że muszę poczekać i wiem o tym, że jestem online, ale kiedyś tak mi się nie robiło i chciał bym wiedzieć kto jest za to odpowiedzialny, czy to ja mam coś ze sprzętem czy Internetem, czy to może od CipSoft'u.
![]() |