|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Koper =D
Gildia: Dom strachow
Świat: Pacera
|
![]() Witam...
Mam pytanie dotyczące namelocka tzn na moim serverze Pacera dobra przejdzmy do rzeczy sa dwie postacie Hard Bowupu i Silver Bowupu<ja>, no i czy jest taka mozliwosc ze dostane namelocka bo Hard to zlodziej i bardzo czesto mnie z nim myla no wiecie to jest dosc nie przyjemne, mozecie to rozumiec badz nie. Prosze o wypowiedzi na temat inne beda ignorowane. Glownie prosze o wypowiedzi Tutorow oraz Senior tutorow badz kogos kto zna sie w wiekszej wadze niz ww posady. Dziekuje i pozdrawiam ![]()
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() moze dostac name locka ale radze ci znalezc jakiegos seniora albo tutora ktory dobrze zna angielski a nie jakiegos polaka ktory umie hi/buy/sell
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Koper =D
Gildia: Dom strachow
Świat: Pacera
|
![]() Bowupu koncowka ... nie sadzisz ze to jest podobne ?:>...nie ma opcji zebym dostal tego namelocka ... albo za cos innego ?:>
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() moj brat ma nick Human Silent Assasin
dostal hunta i musiał skończyć grac na servie gdyby on dostał namelocka to był by git ![]() (za to że imie "brutalne") PS. nick za mało podobny niemasz szans na namelocka chyba że coś wykombinujesz Dla pewności dam ci to że conajmniej 30 Silent Assasinow na Aurei biegało, biega i żaden niedostał namelocka za to że nick podobny do mojego brata (mój brat był 1 Silent Assasinem na servie ![]() Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 15-11-2007 o 18:35. |
![]() |
![]() |