|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
![]() http://img252.imageshack.us/img252/6571/asdazy8.png Kaspersky Anti-Virus Home Edition 6.0 Mam I kerio 4 Jak Dostało Mi się Ten LoT Do Kompa!;/ Pomoc Jak to Usunąć Ostatnio edytowany przez xelimag - 15-11-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Wejdź w Mój Komputer i następnie zastosuj sie do obrazka niżej i otwórz (Notatnikiem) plik, który jest zaznaczony na szaro
![]() Cytuj:
Btw. Nie wchodzić w link, który tam jest podany! Jest on tylko poto, aby ziomek mógł wkleić go do pliku hosts, aaa jeszcze coś wejdź w download Tibia.Pl i tam jest program Find it! Nim przeskanuj też kompa.
4ever :* Ostatnio edytowany przez Taranka - 15-11-2007 o 19:02. Powód: Link usunięty bo tak mi się chciało |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem Już Zrobione w pliku Hosts..
http://img526.imageshack.us/img526/7272/hostsrl5.png Find it Nie Mogę ściągnąć błąd wczytywania strony ;/ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Zablokuj porty 1171-1174
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Spróbuj zassać z mirrora, bo mi też FindIt z "normalnej" lokalizacji nie idzie. Ewentualnie zgłoś się na priv, to wyślę ci ten program (udało mi się pobrać) - jeżeli uważasz, że zamierzam cię okraść, to daj sobie spokój, bo nawet ci nie odpowiem.
|
![]() |
![]() |