Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-11-2007, 20:43   #1
psajdak123
Zbanowany

Data dołączenia: 16 11 2007

Król Winter Update - Nowe czary i nietylko

KNIGHT:
- Wound Cleansing (exana mort): LevelRequirement:30 ManaConsumption:55 (czar leczacy tylko dla knightow)

PALADIN:
- Divine Missile (exori san): LevelRequirement:40 ManaConsumption:20 (cos jak exori con z damage od ''Holy'')
- Divine Caldera (exevo mas san): LevelRequirement:50 ManaConsumption:180 (Groundshaker dla pala z damage od ''Holy'')

SORCERER:
- Thunderstorm (adori mas vis): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:430 (Slabsze Gfb z dmg energi)
- Stalagmite (adori tera): Runespell, LevelRequirement:24 ManaConsumption:350 (Hmm, dmg od ziemi)
- Ice Strike (exori frigo): LevelRequirement:15 ManaConsumption:20 (exori vis dsm od ice)
- Terra Strike (exori tera): LevelRequirement:13 ManaConsumption:20 (exori vis dmg od ziemi (earth))
- Rage of the Skies (exevo gran mas vis): LevelRequirement:55 ManaConsumption:650 (Cos jak ue tlko ze slabsze, chociaz wieksze ;p dmg od energi)
DRUID:
- Stone Shower (adori mas tera): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:430 (slabsze gfb, dmg earth)
- Avalanche (adori mas frigo): Runespell, LevelRequirement:30 ManaConsumption:530 (GFB dmg ice)
- Icicle (adori frigo): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:460 (bardzo silny HMM dmg ice)
- Ice Strike (exori frigo): LevelRequirement:15 ManaConsumption:20 (exori vis, dmg ice)
- Terra Strike (exori tera): LevelRequirement:13 ManaConsumption:20 (exori vis earth dmg)
- Ice Wave (exevo frigo hur): LevelRequirement:18 ManaConsumption:25 (fire wave, ice dmg )
- Terra Wave (exevo tera hur): LevelRequirement:38 ManaConsumption:210 (e-wave, earth damage)
- Eternal Winter (exevo gran mas frigo): LevelRequirement:60 ManaConsumption:1200 (Dobre ue z ice dmg)

+ do tego znalazlem kilka ss z nowych czarow w newsie na stronie www.tibiacity.org (suported fansite)

co otym myslicie?
mi sie podoba ten nowy hmm dla druida, moze byc spoko
psajdak123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-11-2007, 23:02   #2
Lynx
Zbanowany

Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
Lynx ma numer GG 2022284
Domyślny

wiesz ile ten nowy czar knighta ma leczyć?

Ostatnio edytowany przez Lynx - 16-11-2007 o 23:11.
Lynx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2007, 23:11   #3
Ancient900
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Początkujący
Imię: ancient~
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 90+
Domyślny

Skoro rycerze przestaną używać uhów, robienie uh makerów straci sens xd martwi mnie tylko cena tych nowych dupereli leczniczych xd
Ancient900 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2007, 23:33   #4
Durdq
Użytkownik Forum

Durdq's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Skopanie city

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Domyślny

Kurde, ale ja nie lube updatów. Zawsze mam dziwne uczucie że mój "knightek" zostanie w jakiś sposób "upośledzony" tak jak Sorcc w poprzednim updacie.

Wy też tak macie czy tylko ja mam takie schizy??

"Tibia jest jak bumerang... Jeśli Ty do niej nie wrócisz, Ona wróci do Ciebie..."
Durdq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2007, 11:36   #5
Tethi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora

Tethi ma numer GG A kuku!
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez psajdak123
[...]SORCERER:
- Thunderstorm (adori mas vis): Runespell, LevelRequirement:28 ManaConsumption:430 (Slabsze Gfb z dmg energi)
- Stalagmite (adori tera): Runespell, LevelRequirement:24 ManaConsumption:350 (Hmm, dmg od ziemi)
- Ice Strike (exori frigo): LevelRequirement:15 ManaConsumption:20 (exori vis dsm od ice)
- Terra Strike (exori tera): LevelRequirement:13 ManaConsumption:20 (exori vis dmg od ziemi (earth))
- Rage of the Skies (exevo gran mas vis): LevelRequirement:55 ManaConsumption:650 (Cos jak ue tlko ze slabsze, chociaz wieksze ;p dmg od energi)[...]
dsm z lodu? ciekawe co to jest

ja p&%*&$% zabralii sorcowi UE i zastapili to czyms jeszcze bardziej beznadziejnym... dobrze ze sie nie przejmuje updatetami tylko gram jak bo lubie .. a druidowi dali UE od lodu -.- chyba nie tak mialo byc...

Ostatnio edytowany przez Tethi - 17-11-2007 o 12:07.
Tethi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania