|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Nie chcę w tym temacie pytać czy mam dobre skille czy nie. Interesuje mnie czas, w godzinach, jaki potrzebny jest na awansowanie z kolejnych poziomow.
Korzystajac z okazji chce podzielic sie z wami moim problemem. Mianowicie, mam knighta, ktorym skilluje. Zauwazylem, ze czym wyzsze mam skille tym wyzsza jest roznica miedzy shieldingiem a np. swordem. Czy to normalne? Czy ma na to wplyw to, ze atakuje mnie 2 moby, a ja bije tylko 1? Jaki jest efektywny trening (mam skille 55/55) dla knighta? Czytalem, ze musi byc jeden bloodhit na minute? Czy licza sie tez przebicia przez tarcze? Prosze o konkretne wypowiedzi.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]()
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2007
|
![]() a ja mam skille 45/41
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Lokacja: Nie tu
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Elysia
Poziom: 13
Skille: 50+/35+
Poziom mag.: 4
|
![]() @UP
Popieram kolege... ZAMKNAC TEN TEMAT ! ![]()
"Every Story Precede Forecast... But...Without Hero Can't Be Story..." Kocham Anime ![]() Naruto 220 - Done. Naruto Shippudden - Oglądam. Bleach - Oglądam. Soul Eater - Oglądam. Full Metal Alchemist's - Done. KIBA - Done. Nie pamiętam reszty ![]() |
![]() |
![]() |