![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: z
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() jak by mial uhy i glowe zamiast dupy to by uciekl xd
no i wasze "ej to jaki loot? kto ma " x101120021 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @
jak by mial uhy i glowe zamiast dupy to by uciekl xd no i wasze "ej to jaki loot? kto ma " x101120021 Ponieważ pekujemy dla kasy wiec pytamy sie o loot żeby miec na kolejne pk -.-
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() Super miodzio pk
![]() on mogl wam bardzo latwo uciec ale chyba spanikowal ![]() Jaki loot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @
Super miodzio pk ![]() on mogl wam bardzo latwo uciec ale chyba spanikowal ![]() Jaki loot? Pare bp mf bodajże 5 i same smiecie ![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @
Radze ci nauczyć się cytować. Jeszcze do tego nie doszedłem xD Ale to nie ważne mugłbys zkomentowac film a nie to iż nieumiem cytowac, aczkolwiek to prawda ![]()
![]() |
#8 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() (sorry ale juz nie moge)
ja nie rozumiem takich ludzi.. czy oni sa niedorozwinieci? czy poprostu udaja debili? Jak mozna byc takim imbecylem zeby nie widziec ikonki 'cytuj' NO JA PIE*DOLE!! Ja sobie tego wyobrazic poprostu nie moge jak mozna nie umiec cytowac........... osoba ktora umie wejsc na forum, zrobic temat itd., (bo rozumiem ze ktos moze nie umiec poslugiwac sie na kompie ogolnie) czyli umie sie poslugiwac komputerem i internetem... powinna chyba umiec myslec prawda? A osoba ktora mowi ze nie umie cytowac wedlug mnie ma nasrane we lbie... to chyba jest LOGICZNE zeby ogladac cale posty ludzi.. a jest przeciez napisane jak wół przy kazdym poscie 'CYTUJ' wiec LOGICZNYM jest ze trzeba wcisnac ta zasrana ikonke zeby kogos zacytowac!! poprostu w glowie mi sie nie mieszcza takie rzeczy....... @film takie sobie to pk
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 23-11-2007 o 10:58. Powód: taki -> takich , umiec -> umie bledy spowodowane szybkim pisaniem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @offtopic:
Po pierwsze Snagoth zawsze, gdy nie wtrącasz nic do tematu wpisuj offtop lub jak tam wolisz... A po drugie to by komuś pisać morały to trzeba się znać na jako takiej stylistyce, ortografii, inteprunkcji itp. Innymi słowy zamilknij bo kalasz polski język --.-- @topic: Macie farta, że tak ten gość spanikował bo tak to by wam zwiał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() @up
ja kalam jezyk polski? To ze nie uzywam polskich znakow jest naturalnym poniewaz tak jest latwiej pisac a kazdy i tak zrozumie o co chodzi. Nie zawsze postawie kropke, przecinek czy cokolwiek innego bo po prostu mi sie nie chce i to wcale nie jest potrzebne do zrozumienia tekstu bo kazdy myslacy czlowiek czytajacy jakies zdanie automatycznie wie gdzie jest czas na oddech itd. I po 3 pokaz mi jakikolwiek moj blad ortograficzny.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet, Szkoda że loot słaby gdyby miał lepsze pvp uciekł by raczej
![]() |
![]() |
![]() |