|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Broni
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 193
Skille: 100
Poziom mag.: 25
|
![]() Witam wybralem sie expic na deep fibule z power boltami zapraszam do ogladania
http://rapidshare.com/files/71515198...eep_fibula.rec A tu moj wczesniejszy helheim hunt tez ciekawie ![]() http://rapidshare.com/files/71516128/Broni-Helheim.rec Jesli macie pomysl zebym pokazal jakies miejsce i pohuncil tam to pisac chetnie sproboje pozdro dla Guardi Z góry przepraszam ze nie na tibiacams ale filmik powyzej 2 mb i sie nie dało ![]() Ostatnio edytowany przez Broni1990 - 22-11-2007 o 18:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() NIe szkodzi ze nie Tibicams ale bardzo szkodzi ze rapid
![]() Wrzucajcie na strony Rybki, ale adresu nie pamietam xD @filmy Cudem sciagnalem i obejrzalem, dla mnie sa fajne ![]() A co do propozycji to Nightmare w Svar, Lich Hell,jakies inne malo znane expowiska bo to przyjemnie sie oglada ![]() Ostatnio edytowany przez Vein - 23-11-2007 o 09:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Broni
Gildia: Convidents
Świat: Guardia
Poziom: 193
Skille: 100
Poziom mag.: 25
|
![]() Spoko nastepnym razem tam wrzuce a jak oceniacie filmik i moze jakies propozycje na hunta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Haha proponuje isc na raty pod thais w kanalach
![]() PS. Ja tez gram na guardii, również palkiem 71 lvl ^^ Zastanawiam sie czy jest sens grac, w tym updacie raczej zdupia palkow ^^ ale co poradzisz xD Pozdroł ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Lokacja: Opole
Stan: Początkujący
Imię: Myalitth
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 70
![]() |
![]() Bardzo fajnego filmiki, Broniu.
Ja proponuję, żebyś poszedł na jakiegoś Demca, nie koniecznie sam. Nie wiem czemu, ale lubię oglądać filmiki z Demon Huntów. @do Bronia Pozdrowienia od kolegi, Yenio. ![]()