|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() Mam pytanie , otóż 2 dni temu zdałem testy na tutora ponieważ postanowiłem zacząć grać (przedtem jak grałem też miałem tutora , ale byłem retired i zostałem 'wydelegowany' ).
Od 2 dni odkąd jestem tutorem , dałem już z 15 namelocków , część była już zgłoszona (has been approved) , ale część (większa) to były udane zgłoszenia : P. Zastanawia mnie jedno, zgłosiłem te name , jednak na tibia.com gdy się zaloguje nie mam , żadnych 'relacji' z name locka. tzn mam tylko jedną starą gdy jeszcze przedtem grałem : oprócz tego nic... ![]() Przed chwilą poprosiłem kumpla , żeby dał name locka (znalazłem ofiare ![]() Dlatego mam pytanie , dlaczego tak się dzieje ? Może dlatego , że nie mam pacca ? : | |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Wygląda na to, że Twoje raporty były złe, jednak nie na tyle błędne byś dostał bad reporta. W takim wypadku Customer Support po prostu usuwa wszelkie informacje o raporcie ale nie przyznaje ostrzeżenia.
Nie piszesz, kiedy dałeś namelock report a kiedy odwiedziłeś stronkę. Jeśli byłoby to kilka (naście) godzin, to taki scenariusz byłby jak najbardziej prawdopodobny. Spróbuj może jakiegoś oczywistego namelocka (np. imię na Q, po którym jest samogłoska, np. Qwak xxxxx) i napisz czy nadal nie pojawia się na stronce.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() przed chwilą zdesperowany sytuacją sam założyłem postać z ewidentnie wulgarnym nickiem i dałem sobie potem sie zreportowałem. O dziwo na tibia.com wiadomość o reporcie pojawiła się w przeciągu 10 sekund. Powiedzcie mi , czy reporta tak szybko ktoś zaakceptował , czy jest to jakoś automatycznie sprawdzane ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Mam nadzieje ze ta postać na innym koncie, bo jak na Twoim to bedziesz miał criminal records i stracisz tutora
![]() A zasadniczo każdy przyznany raport do namelocka powinien pojawiać się na stronie. Jeśli zostanie zaaakceptowany przez CSa to zostanie, jak odrzucony to zniknie.
![]() |