![]() |
#1 |
Guest
|
![]() filmik znaleziony na tibicams akcja w wykonaniu SF-przydupasow Dpft
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/30171 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Normalnie Super Extra!!!!!11111oneoneone
Odradzam filmik... przydupasy dpft zebrali sie w ponad 10 na 100lvl do czego wystarczyloby max 5os... nooby zawsze beda noobami... Jeszcze biegnie taki Jackor i Krzyczy szczesliwy "won3d" mysle ze chodzilo o own3d... phhiiii Typowe dla noobow zachowanie po otwarciu loota.. w ciagu 7sec all zniknelo ;D i kłótnia kto ma loota i przypominanie dalacina ze tak sie nie robi... Totalna Żenada ja bym tego nawet nie nakrecal na miejscu Jackora bo tylko siary se narobil chlopczyna... "Grubcio" shueshue Do autora tematu ofc nic nie mam ![]()
"Wyobraź sobie worek...w worku bilion...worek ze trzy metry... i waży ze sto kilo. Wyobraź sobie worek...w worku banknoty...a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych." Ostatnio edytowany przez grucha123 - 24-11-2007 o 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ten pallek to chyba jakis acc buyer... padl w rekordowym tępie...
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
2. Typowe dla noobow zbieranie loota z ciala? a co, mam poczekac 15 sekund i dopiero sobie wziac? 3. co do klotni to moze sie zgadzam @topic dobrze puszczony paralyze i niepotrzebne chodzenie na skos tego palka... hm NIEZLE! Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 25-11-2007 o 00:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jakbys gral na Arcani to wiedzialbys o co chodzi ;PP Co do loota... zabijajac jakiegos kolesia najpierw patrza co jest i mowia o tym co i jak bynajmniej u nas na Danubi ;P Wtedy dzielimy sie lotem a nie jak tam kto pierwszy ten lepszy... Pewnie ze lepiej isc w wiecej osob ale na jakiegos 200lvl a nie na marna "setke"... A tak ogolnie to zgadzam sie z Toba, tylko ze to jest Arcania ![]() Pozdrawiam @Koszyk Moze i acc buyer moze i jakis noob ktory nabil 100 w miesiac... tego nie wiem ale widze ze koles spanikowal bo nawet sie nie uhal... po paralyze wystarczaloby sie uhnac i dalej mogl by biec... ale "tępo" tylko i wylacznie przez panike... albo tak jak podejrzewasz acc buyer i nie wiedzial poprostu jak sie zachowac ![]()
"Wyobraź sobie worek...w worku bilion...worek ze trzy metry... i waży ze sto kilo. Wyobraź sobie worek...w worku banknoty...a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych." Ostatnio edytowany przez grucha123 - 25-11-2007 o 09:59. |
|
![]() |
![]() |