|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Black Hole
![]() |
![]() Zamieszcze tutaj screeny z mojego drag hunta. Sa to moje pierwsze screeny na forum, wiec bez ostrej krytyki plx
![]() No to zaczynamy Skład ekipy: Pollbull: 42lvl knight skills 74+ Ja: pall 22/23(adv)lvl skills 62/50 Na dziendobry maly adv ![]() ![]() tyle miejsca, a bloker musial wejsc w jedyny ogien ![]() ![]() nastepne ssy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatni screen i totalny brak lootu ![]() ![]() koment plx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Iława >>Eternia<<
|
![]() y0! SS'ski spoko, tylko ciekawe czy Pillbull wie że masz przy nim serduszko w Vipach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Fajne ss. Ale możesz dawać też komentarze do ss'ów, bedzie się je wtedy fajniej przeglądać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
|
![]() Slabe ss :/ jeszcze bloker biegal za Dragiem xD
Name: Pokame 85 level Vocation: Royal Paladyn World: Azura All City ![]() Lub Name: Pocame 35 level Vocation: Master Sorcerer World: Hiberna City: Ankrahmun ![]() ![]() 08.11.2004 15:12:38 CET Killed at Level 89 by Drazharm and by Pokame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() Ek , mam pytanie.
Po ile średnio walisz dragona na takich skillach z bełt. Prosze odpowiedz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Moj filmik o drgach www.horneshelm.prv.pl
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: Black Hole
![]() |
![]() Serduszko mam przy nim, bo na tym acc jest postac siostry i to ona przy nim serducho postawila.
BTW Ja wole dziewczynki ![]() Jutro dam nastepne ssy z dragami srednio wale okolo 60, ale czesto hity po ponad 90 tez wchodza ![]() Ostatnio edytowany przez Laava - 30-10-2004 o 17:23. |
![]() |
![]() |