|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
Lokacja: Chrzanów
Stan: Początkujący
Imię: Driud from Thais
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 17
Skille: 14/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Witam, pytanie: czy istnieje polska/angielska strona internetowa Astery? Jeżeli nie to chciałbym z kilkoma osobami taką stworzyć. Php umiem na poziomie zaawansowanym. Pisałem kiedyś grę nawet ale.. jakoś się złożyło, ze team się rozpadł etc. Ale nie o tym. Mogę się zając stronami technicznymi i grafiką (chyba, że będzie ktoś lepszy ode mnie - w co nie wątpię). Server - ważna rzecz, nie mam pomysłu gdzie by mogła stać, jeżeli projekt wypali to będzie dużo userów -> duże obciążenie bazy -> wolno chodzące forum/strona. Więc płatny - ale jak nie wypali? Pieniądze w błoto. Jeżeli by ktoś chciał mi pomóc (grafika, pomysły, w późniejszym czasie mod na forum, pisanie artykułów etc.) niech się wpisze w tym temacie.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powstał artykuł o stronie jakiegoś serwera na Hunted.pl, to od razu wszyscy się chcę brać za robienie stron innych serwerów. Ech...
Tak, tak, wiem. Nie pomagam, więc czemu się odzywam? Bo za kilka dni będzie 90 takich tematów typu "Strona Askary", "Strona Inferny", "Strona Danubii" itp.
![]() |