![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
|
![]() Zamieszczam tutaj wywiad z Xolorianem 166 Master Sorcerm!
J-Ja X-Xolorian J-Witam czy chcialbys przeprowadzic ze mną wywiad? X-Z chęcią. J-A więc pierwsze pytanie... czemu często zmieniasz płeć? X-Poniewaz jestem niezrownowazony sexualnie i niewiem kim tak naprawde chcialbym byc. J-Dziekuje bardzo, a ile jest na kyrze posiadaczy Barbarian outfit? X-Szacuje na 20-30. X-Ale wiekszosc z nich to barbariany ze szmatexu. X- Tylko ja mam oryginalny z metką. J-Widze ze jesteś bardzo żartowliwy hehe... a czy posiadasz inne outfity? X-Tak, posiadam tez outfit warlocka z rozdżką. X-Oraz outfit black knighta. X-A czasem ustawiam sobie pelnego szamana z maską. X-Na ng. J-Wow musze przyznac ze masz calkiem niezle outfity ;] masz jakis wrogow? X-tak X-Szweda niiklasa znanego szerzej jako abo tagteamz... X-Ktory rowniez niedawno udzielil wywiadu X-Prosze, oto link: http://youtube.com/watch?v=FXn43QfuP9A J-Rozumiem abo najwiekszy druid na kyrze... ostatnio widzialem twoj filmik ;] robiles anni jak na ots'ie ktory miales wtedy lvl? X-Jedenascie lvli powyzej setki J-Plotki z kyry glosza ze wziales annihilator teddy bear czy to prawda? X-To nie prawda! X-Annihilator teddy beara wzial moj dzielny bloker Gib'on! X-Ja wzialem magiczny miecz ktory zostal sprzedany za 1200 zl na allegro. X-Dzieki temu moglem oplacic pacce i internet za kolejny rok i dalej grac w tibie. J-Z czego aktualnie walisz... zabijasz moby? X-aktualnie zabijam warlocki przy pomocy smiertelnego force strike, ktorego intykacja brzmi exori mort. J-Hehe... a czy cieszysz sie z nowego update ktory wejdzie czy jestes wkurzony jakie masz zamiary(zrobic nowy outfit)poprostu czy to twoim zdaniem znowu zwalone update? X-Chyba przestane grac w Tibie poniewaz moj smiertelny wrog - Abo Tagteamz zostanie przez cipsoft wzmocnionynowym czarem - ue dla druidow ![]() X-Boje sie na sama mysl co ze mna zrobi na opence ;/ J-No tak tez racja druidzi i sorcowie zostana wzmocnieni... czy szwedzkie gildie to twoji najwieksi wrogowie czy masz jakas zneinawidzona? X-Aktualnie mamy na kyrze jedna liczaca sie szwedzka gildie levitation nation, ktorej czlonkowie sa moimi najwiekszymi wrogami... J-Aha... czy znany i cichy Xolorian to twoja pierwsza postac? X-Nie... Poprzednio mialem 80 maga, ktory walczyl ze Szwedami, jednak po przejsciu na kyre, zrozumialem swoj blad, tak jak Andrzej Kmicic i zacząłem walczyć za polski naród =D J-=) tak mam kumpla z kyry i mowi mi ze szwedzi powinni zostac "wykopani" z kyry ![]() X-Chcialbym rodzicow, wujka, brata, rafala, piotrka, godzille, ahmeda, kota tabulatora i psa abe;] J-Dziekuje za wywiad. X-Dziekuje równiez. To mój pierwszy wywiad ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Hahahahahah co za koleś... n/c xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
|
![]() od dłuższego czasu chciałem z nim przeprowadzić wywiad ^^
teraz mi się udało hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]()
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Lunara
|