|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2007
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Imię: ^^
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~nie ma~~
Świat: Lucera
Poziom: 83
Skille: 90/90
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam poważny problem uniemożliwiający grę. ;/
Otóż: Po włączeniu klienta, jeszcze przed logowaniem, dzieją się bliżej nieokreślone zjawiska. Czasem zawiesza sie komputer, nic nie pomaga trzeba resetować na "twardo". Czasem zawiesza się wszystko oprócz myszki, ale i tak trzeba resetować. Czasem komputer zachowuje się jak by miał 16 mb ram-u, a klient nie reaguje na nic (można jednak go wyłączyć). Czasem wyskakują migoczące zielono-brązowe pasy na górze i po lewej stronie (można wyłączyć klienta). Przeinstalowałem sterowniki do karty graficznej, sprawdzałem komputer anty-wirusem, re-instalowałem klienta. Gdy to nic nie pomogło z formatowałem dysk, niestety problem sie nie rozwiązał. Mój konfig: -Windows XP Home Edition z SP 2 -AMD Athlon XP 2600+ - GeForce FX 5500 - 1024 mb ramu Pomóżcie mi, ja nie mogę grać! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
|
![]() Wejdz w opcje grafiki. Następnie advanced i pozmieniaj graphic engine. Takie paski jak opisałes u mnie tez wystepowały ale zmienilem na open gl i wszystko dobrze
|
![]() |
![]() |