|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: KRK
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karolinoso Druidoso
Profesja: Druid
Gildia: Nie mam Gildii
Świat: Calmera
Poziom: 24
Skille: ImDrut
Poziom mag.: 20
|
![]() Widzę że jeszcze nie ma tematu o Calmerze.
Stan: Amerykanski swiat, Non pvp Full, ale mozna jeszcze wejsc xD info z dnia: 01.12.2007r. CALMERA zostala wylaczona!!Wszystkie postaci zostaly cofniete do tego miejsca gdzie sie ostatnio zalogowali.Cofały się rowniez wbite levele ![]() Zalety: +Wporzo ludzie +Sporo High-Lvlowcow +Niewiele hackerow Wady: -Dużo Blokerów np. [CHAR]Scorpionhunter[/CHAR] lub [CHAR]Empire Champion[/CHAR] ale to angole xD -Nooby jakich nie ma na Guardii czy Askarze. -DUUŻE LAGI! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Na wiosce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Miky Envian
Profesja: Druid
Poziom: 40
Skille: 16/25
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() No i...?? Poco to komu wiedzieć skoro wystarczy wejść na tibia.com i zobaczyć że świat jest full, albo popatrzeć w newsy żeby wiedzieć o cofnięciu, Pozatym (nie chce mi się szukać) napewno taki temat już istnieje, nie wieżę żeby ktoś jeszcze nie poruszył tematu Calmery -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Ragon Fox
Profesja: Paladin
Gildia: Black Angels
Poziom: 63+
Skille: 14/24
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() faktycznie przydałby się taki temat, bo owego nie ma
![]() ![]() tak więc może nie udac sie temat typu wydarzenia bo nic ciekawego sie nie dzieje poza atakami.. ale napewno przyda sie cos w stylu black listy ;D tak wiec mam respekt i szacunek do brazylijczyków ale [CHAR]Melo Pago[/CHAR] -.- ... koleś niesamowity.. hunce dragi ![]() ja i moi koledzy jak tylko go widzimy nie dajemy huncic... jest tez trapper [CHAR]Luisin Knight[/CHAR] ^^ zabrał mi parcele na d lair :d i nie raz probowal bloczyc na guardach ![]() ![]() @ Edit na calmerze sa tez duze kolejki : to sie dzialo o godzinie 12:30? na rooku xD pierwszy raz sie z tym spotkalem ![]() to nie pierwsza i nie ostatnia cofka calmery ;] ![]() ale chociaz gm'i sa uprzejmi xD ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez THC_Bracie - 03-12-2007 o 19:05. Powód: Dupa |
![]() |
![]() |