|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam wszystkich. Mam pewien problem, otóż miałem postać ale przez pewien błąd kolegi straciłem do tej postaci e-mail oraz hasło. W ten czas kiedy to sie stało i tak miałem rzucać Tibię więc olałem sprawę. Teraz kiedy chciałbym troszkę pograć zastanawiam się co zrobić. Zamówię conf~ keya i będę miał nowego recka
![]() Z góry dziękuję. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Jeżeli nie posiadasz hasła i nie możesz się zalogować na stronę to nie możesz tego sprawdzić.
Jeśli możesz się zalogować na stronę to możesz zobaczyć czy masz zarejestrowane konto. Jeśli tak - to znaczy, że miałeś już r-keya. Jeśli nie - nie miałeś jeszcze r-keya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jedynym sposobem, żeby sprawdzić czy ktoś ma zrobioną personalizacje konta to spróbować mu zamówić pacc.
Wchodzisz tutaj: http://www.tibia.com/abouttibia/?sub...remiumfeatures Dajesz "dalej", "dalej", potwierdzasz 3 warunki, "dalej", wpisujesz jakikolwiek wiek powyżej 18 i zaznaczasz, że chcesz kupić pacc dla kumpla. Wpisujesz w polu imienia postaci nick Twojej postaci, wybierasz jakikolwiek okres, wpisujesz byle co w pozostałe pola i dajesz dalej. Jeśli wyskoczy Ci formularz zamawiania do wypełnienia(dane personalne, itd) to znaczy, że masz spersonalizowane konto i wyrobionego recovery keya. Jeśli nie masz spersonalizowanego konta to wyskoczy Ci error, iż ta postać nie ma spersonalizowanego konta i nie da się jej zamówić pacc. I już wiesz czy masz reca wyrobionego czy nie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Dziękuje wam!
@Dr. Omader Tobie szczególnie dziękuję. Słyszałem dzisiaj też o sposobie troszkę innym (nie wiem czy skutecznym ale wykorzystam Twój). Otóż chodzi w tym sposobie o to aby wejść na www.tibia.com i spróbować odzyskać postać tak jakby była shakowana. Kiedy proszą Cię o r-keya wpisujesz co bądź i jeśli wyskoczy Ci, że masz zły to znaczy ze masz wyrobiony, a jak w ogóle nie masz to strona Cię o tym poinformuję. Nie wiem czy to skuteczne, ale tak jak mówię wykorzystam Twój sposób. Jeszcze raz dzięki! |
![]() |
![]() |