|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Jak informuje nas Cipsoft na swojej stronie jutro, środa 5 grudnia, od godziny 9 rano przez 6 godzin będzie trwała przerwa w działaniu Tibii i strony głównej. Poprawki techniczne są wymagane w celu zoptymalizowania bazy danych Cipsoft oraz by ukazać nam nowy wygląd strony konta. Nie tylko zmianie ulegnie wygląd strony, ale również zostaną wprowadzone nowe cechy (opcje) oraz z edytowane zostaną niektóre treści, by uczynić tą stronę bardziej praktyczną i przyjazną.
Proszę pamiętać to nie ma nic wspólnego z Zimowym Update 2007. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież dopier 5 grudnia ma być Tibia wyłączona, a (przynajmniej mi) już dzisiaj (4 grudnia) niechce sie zalogować, jest napisane: Internal error. Closing connection.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() NO dokładnie. Coś im sie chyba popierniczyło skoro mówią, że 5 (dzisiaj jest 4) grudnia coś zmieniają. Dla mnie to totalna kaszana. Nie lepiej od razu update i to zrobić zamiast czas tracić???????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: G-ń
Imię: Elite Nosferatu
Świat: Celesta
Poziom: 110
Skille: 87/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Spox, na tibie juz mozna wbijać
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() dobrze, że przez ten czas w szkole śedze
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() Cytuj:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 znaków
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2007
Imię: Orromiss
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 31
Poziom mag.: 33
|
![]() Powinni to zrobić z uptadem równo!!! Ale jestem ciekawy jak teraz www.tibia.com będzie wyglądać.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Stan: Niegrający
Imię: Lord Kiken
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
i mam 12lvl jedna postać 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2007
Stan: Niegrający
Imię: Lord Kiken
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
Imię: Candia Mage
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spider Family
Poziom: 62
Poziom mag.: 53
|
![]() @offtopic: wow 15 lvl to takie osiągnięcie by nim się chwalić? xD Mogę w 2 wbić 15 bez problemu więc następnym razem zastanów się co piszesz
![]() hmm może tylko piszą, że to nie update? xD Logujesz się do gry a tu: "Downoloading ..." To była by niespodzianka. Coś w stylu podsumowania już było. Myślałem, że update będzie jutro ale cóż. Będzie za tydzień w środę tak myślę. Jutro będzie coś w stylu "oczekujcie update już wkrótce, ale pamiętacie że PACC jest fajny i w ogóle i go kupcie! A najlepiej przez DROM!" xD. A za tydzień będzie. ![]() ![]() a rzeczy nie żeczy ![]() @down No masz rację. xD Tak jak ja to robię. ;p Ostatnio edytowany przez Paccliker - 04-12-2007 o 17:14. Powód: ZGADNIJ! xd |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheh troche żal ale cóż ;] na początku stronka była extra, a z upływem czasu cipsoft robił ją coraz gorszą
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() Ech... Zgadzam się z rybą. Takie newsy nie są do komentowania. Jak zwykle jest w takich newsach pełno dzieci robiących błędy... No ale cóż nie wypada śmiać się z dzieci : d
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]() a ja przypuszczam że będzie w styczniu co jest realne
@topic: zrąbią stronke
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
![]() |
![]() Może updatade zrobia juz jutro, ale nie powiedzą tego wporst, zeby kazdy zaczal odrazu i kolejki na non-pvp po 400
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Rypin
Imię: Paldir Deathspage
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 40
Poziom mag.: 40
|
![]() Cytuj:
Nie rozumiem Was. Co oni mogą zjebać? Będą tylko zmieniać stronę konta, a nie całą. :| |
|
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS. Wreszcie CipSoft robi coś przydatnego dla graczy zamiast kolejnych zjebanych update. ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2007
Świat: Solera
![]() |
![]() "Proszę pamiętać to nie ma nic wspólnego z Zimowym Update 2007."
Moim zdaniem to jest update i tyle ;p .. normalne to zeby przed zapowiedzianym update wylaczac serwy na 6h z powody malych poprawek ? ![]() Ja sie juz ciesze i tylko na nowego serwa czekam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Podlasie
Świat: Refugia
![]() |
![]() W zasadzie zgadzam sie z ryba. Bo takie tematy nie sa do komentowania ;pp Albo chociaz powinny byc tutaj wylaczony licznik postow (Taka moja opinia
![]() @Topic Zmienia raz... Drugi raz... Zeby zachecic ludzi do grania ;] A i calkiem mozliwa rzecza jest to ze jutro zrobia update <- Nie wiem czy dobrze napisalem. Bo byl byla by niezla niespodzianka ![]() |
![]() |