|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam, chciałem zamówić pacc ale nie wiem czy dojdzie jeżeli mam dane typu: street adres:akdjf itp i jeżeli przy zamawianiu podam iidentyczne.ponieważ jak zakładałem konto a było to jakiś czas temu i nie podawałem prawdziwych danych tylko jakieś hfkjaf takie a zmiana trwa 30 dni.a wiec czy mam takie dane to pacc dojdzie?
;/ bo zamówiłem u kolegi to 3 razy odrzucili podanie i nie wiem dlaczego właśnie ;/ było płacone karta kredytową a mojemu koledze doszło za drugim razem;/ ps myślałem ze jest tutaj reputacja ![]() aha czyli mówicie ze to ten koleś sie musiał pomylić a jest możliwość aby element5 odrzucił podanie bo stwierdził ze dane są niewiarogodne?? Ostatnio edytowany przez rawr - 04-12-2007 o 21:02. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Tak, dojdzie.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak zamierzasz to zrobić?
![]() @Topic: Dojdzie, street adress itp. jest potrzebny do przysłania recovery keya. Na przyszłość: szukaj. @down: Pogrubiłem to, co rożni nasze posty.
Ostatnio edytowany przez <.< - 04-12-2007 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() Pragnę teraz zobaczyc piekny spam 100 postow o tej samej tresci...
lol.
#5 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() PACC dojdzie bez problemu, nie jest ważne CO wpisałeś w personalizacji, ważne jest to żebyś ogólnie miał tam cokolwiek wpisane.
Element 5 nie zawsze przyjmuje płatności, czasem ich system blokuje daną kartę z niewiadomych powodów. Firma Drom ma specjalne umowy z Elementem 5, które wykluczają dla nas te problemy, dzięki czemu dostarczamy pacc szybciej. ![]() |
![]() |