|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: MALBORK
Stan: Zbanowany
Imię: Coronel of Martin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nie ma jej juz
Świat: Pythera
Poziom: 27
Skille: **/**
Poziom mag.: 9
|
![]() Kto wie jak wziac slub niech pisze tutaj! Gdzie morzna wziac slub i u kogo i co trzeba napisac najlepiej gdyby ktos wiedzial gdzie wziac slub w carlin
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() trzeba isc do kosciola(zobacz sobie na mapie miast bedzie zaznaczony kosciol)i do ksiedza ale wiem ze tylko PACC moze brac slub. A co trzeba mowic to akurat niewiem
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Wielkie dzieki i tak bardzo mi pomogles ale walsnie mi hodzi o to co trzeba napisac ale i tak mi pomogles
Ostatnio edytowany przez MARTIN-PALADIN - 08-12-2007 o 18:57. Powód: smierdzisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Mi się raczej wydaje, że każdy może wziąć "ślub". Tu masz mały spoil:
Ukryty tekst:
Jednak moim zdaniem jest lepiej wziąć ślub z kumplami, tj. szukasz jakiegoś znajomego, który zrobi za księdza, zbierasz ludzi i robicie gdzieś imprezę (no i jakąś zbiórkie kasy). @down: Napisałem, że mi się tylko wydaje xD nie mówie, że napewno.
4ever :* Ostatnio edytowany przez Taranka - 05-12-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() i tu sie mylisz taranka. Wiem bo widzialem tylko PACC moze wziac prawdziwy tibijski slub. Ja kiedys prubowalem i watpie zeby to zmienili(ale moze zmienili)Nie jestem pewien ale chyba tam moze byc ze 1PACC musi byc a drugi moze byc FACC.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Up
Slub w Tibii moze wziac tez FACC. Wystarczy tylko podczas pelni ksiezyca stanac nago na rozstaju drog, obroconym w kierunku miejsca zamieszkania swojej lubej. Banal... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ej to morze mi ktos powiedziec czy bez pacc czy z pacc
Bo jesli z pacc wezme z kumplami a jesli na facc wezme w kosciele Ostatnio edytowany przez MARTIN-PALADIN - 06-12-2007 o 22:17. Powód: bo jestem glupi |
![]() |
![]() |