|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Malgrog
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Poziom: 18
![]() |
![]() W tym temacie chciałbym przedstawić listę na jakim poziomie na jakie stwory chodzić. Ale jestem jeszcze co prawda początkującym w Tibii (19 level) więc pomóżcie mi w tym
![]() - 1 - 3 lvl = rat, ostatecznie cave rat - 3 - 5 lvl = wolfy, spidery, trolle i orki - 5 - 8 lvl = orki głównie ale polecam chodzić na słabsze... czemu? bo szybko się je zabija i exp leci jak szalony! - 9 - 12 lvl = no i tu jest szkopuł bo zależnie od klasy... Czarodziej - bez problemu cyclopy i minotaury guardy ![]() Druid - tak jak czarodziej Knight - Tu pomóżcie bo nie mam doświadczenia Palladyn - jak dobre skille to może na np. cyclopy i różne takie - 12 - 15 lvl = między poziomami no powiedzmy 12 a 16 mało się tu zmienia. Wszystko zależy od profesji. Na postach zróbcie to dalej plx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() O kur*a! Zostań moim mentorem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Było? Tak mi się tylko wydaje. No tak 9-12 zależy od profesji, u paladynów i knightów od skilli, więc nie można dobrze sprecyzować na co mają ludzie chodzić. Jedni na 9 lvl mają skill 70/70 inni zaś 45/45 więc? Na co taki 9 lvl może iść? Na orci? Może cyclopy?
![]() |