|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja znam tylko Foldę jako miejsce na expowanie i trenowanie jak na tym poziomie. Potem przeniosłem się do Venore i expuje na PoH, więc innego miejsca niż Folda nie mogę polecić. Musisz jedynie uważać na pk-owców, ale o tym już była mowa w innych tematach...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() Wyjdz pln. wyjsciem z Carlin...idz na pln.-wsch. i rozkop dziore lopata...jest tam duzo rotwormow i kilka wolfow...polecam...ja tam knightem expowalem
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Duzo rotwormow znajduje sie niedaleko Venore kolo osady elven.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Na Fibuli tych rotów jest tyle ze nie nadążysz ich zabijac z tym ze dam głebiej moze byc ds a nawet 3 wiec za daleko sie nie zapuszczaj
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() sporo rotów jest także w bh cave niedaego mostu dwarfów
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Wyjdź z Thais górną bramą, skręc w lewo i jest taki domek zejdź schodami, potem idz w górę i masz Rot Worm Arena
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() Ja zawsze expowalem w kopalniach krasnali. Kupa ich tam a jako support maja wlasnie rotwormy. Polecam!
|
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() troche rotow mozesz znalezc na pld. wschód od Carlin na górce przy cycach, wchodzisz na górkę idziesz prosto na wschód spotykasz 2 gobliny no i masz zejscie do rotów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
![]() |
![]() Jeśli chodzi tylko o Expekowanie i mało trenowania to przy wyjsciu z Kazordoon. Wychodzisz najdalej na północ umieszczoną dziurą z korytarzu z pająkami. Idziesz na dół do rzeczki. Przechodisz przez mostek. Jestes wtedsy na wysepce na ktorej zawsze jest pelno snake'ow i pare poison spider'ow. Jesli przejdziesz mostem jeszcze nizej to jest tam wyspa na ktorej sa wolfy i beary. Ja zawsze tam chodze poexpekowac kiedy juz krasnali w miescie nie ma.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Spoko miejsce jest na zachód od Venore (dosłownie 2 kroki) przekopujesz się macheta i twoim oczom ukazuje się dziurka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Venore: Zarębiste miejsce- wychodzisz płd. wyjściem i odrazu idziesz na wschód przez bagna, jest tylko jedna droga iwęc nie zabłądzisz. Jak dojdziesz po jakimś czasie na wysokość nowego depo i je miniesz to będzie rozgałezienie: w góre - mała jaskinia rotów(nie polecam), po pochylni do góry i dalej na północny-wschód - orki(zwykłe, spearman, 1 shaman na samym dole w prawo, fajne miejsce tylko troche małe) oraz to co cię najbardziej interesuje idziesz w prawo i w dół przy bagnie i masz dziure, schodzisz w dół kilka pięter i potem na południe do rozgałęzienia; w prawo wyjście na elfy - (dalej przed elfami roty jeszcze jedne, a w lewo jak pójdziesz po wyjsćiu i mostkiem to masz pojedynczy respanw BH na -1), w dół środkiem masz slimy(mało ale chyba masz za słabe skille jak cię okrążą), najbardziej cie interesuje żeby pójść w dół przy lewej ścianie. Tam masz miejsce do ropnięcia wychodzisz i.....
![]() ![]() EDIT: przypominam że istnieje spejalny temat: "Gdzie expic ze skillami xx/xx??" i to tam powinno się zamieszczać takie pytania. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Imię: Ulfgar Lionseul
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Vampires
Świat: Solera
Poziom: 112
![]() |
![]() głownie kopalnie rotów na darashi, amazonki kolo veny, castle kolo ab, podziemia Thais (roty tez sa), gobliny miedzy kazoo a carlin, kopalnie dwarfow, kazoo - ale tylko1 poziom, itp. a i roty na hellgate alo po updacie nie bylem tam ;/
|
![]() |
![]() |
#16 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Ja na twoim miejscu najpierw potrenowal troche skille na trolach albo z jakims czlowiekiem bo masz bardzo male jak na ten lvl i mozesz miec problemy z kilkoma dwarfami i rotami naraz bo beda ci duzo hp zabierac a takiego dwarfa bedziesz dlugo bil z takim skillem
![]() ![]()
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
![]() Tak ogólnie to polecam kopalnie które znajdują się niedaleko miasta Kazodroon na pierwszym poziomie są również zwykłe dwarfy na 2 już możesz spotać więcej tych potworków a na 3 sa już soldiery z którymi Ci jeszcze starcia nie proponuję więc niżej nie schodź zostań tam i skile rób potem możesz expić w niższych poziomach kopalni wliczajac w to guardy ale to skille musza byc pikne i trzeba miec uhy eee rozpisałem sie a chodziłlo tylko o roty ale to już na przyszłośc to narka
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
![]() |
![]() Nie wiem po co wyciagacie temat z listopada zeszlego roku......temat od dawna wyczerpany.
Zamkne.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |