|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 23
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Witam jest to mój pierwszy poradnik o expieniu na Cyklopach ! Będzie to krótki poradnik i wszystko będzie dokładnie opisane.
Spis Treści : Początek Cyklop 1: Czy opłaca się expić na cyklopach ? 2: Taktyki, występowanie i loot. No to możemy zaczynać ! Początek Cyklop jak i stone golem nie są trudnymi potworami. Wystarczą dobre skille i wyposażenie, a potwory te nie będą dla was zagrożeniem. Czy opłaca się expić na cyklopach ? Odpowiedź brzmi tak! Cyklop nie jest trudnym potworem a loot jest niezły jak dla słabszych graczy. Doświadczenie też nie jest małe ! Można na nich szybko wbić większy poziom bez straty złota ! Przekonaj się ! Taktyki, występowanie i loot Jak już wcześniej pisałem, Cyklop nie jest trudnym do zabicia potworem. Najczęściej expią na nich Magowie, Druidzi jak i Łucznicy. Magowie, Druidzi i Łucznicy nie muszą mieć dobrych poziomów. Te profesje uciekają od cyklopa i w niego walą, natomiast Rycerz musi się zaopatrzyć w lepszą zbroję, tarczę i miecz. Jeżeli nie chcecie tracić dużo życia musicie spełniać te Wymagania : Knight : 15+ level Plate set minimum 50/50 skille minimum Palladyn : 15+ level Plate set minimum 50 distance minimum Sorcerer,Druid : 13+ level Wand of Dragonbreath, MoonLight Rod Cyklop może zadać rany nawet do 80 hp ! Więc dla knighta polecam Knight Set. Sorcerer i druid muszą znaleźć miejsce do ucieczki tak aby w tyle nie pojawił się drugi Cyklop. No i to tyle o taktykach ! Cyklop nie jest takim trudnym potworem ! Teraz co nieco o loocie! Z cyklopa wylatuje żywność co jest plusem (nie musimy kupować dużo w sklepie.) Wylatuje też Dark helmet (Jest warty 300gp) , Club Ring (Też można sprzedać) i Halberd ! Cyklopy występują w bardzo wielu miejscach. Najlepsze expowiska to Cyclopolis i Mount Sterum! To już ! Cyklop nie jest aż taki silny ! A można na nim sporo zarobić ! Dziękuje za przeczytanie ![]() Ostatnio edytowany przez Xilo - 08-12-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() .... Moja ocena - 4/10 :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Poradniktak na 5/10 pozatym poco poradnik na cyclopa?
Może jeszcze na bugi bedziecie dawać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Poradnik pierwszorzedny,ale bedziesz go musial uaktualnic bo po updacie dojda nowe rasy cyclopow!
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() Nieźle ale powinieneś to dać do działu:Wasze propozycje poradników"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Xariux
Gildia: Blood Angels
Świat: Calmera
Poziom: 30
|
![]() "Sorcerer,Druid : 13+ level Wand of Dragonbreath"
Druid na pewno z tego go zabije. "Z cyklopa wylatuje żywność co jest plusem (nie musimy kupować dużo w sklepie.) Wylatuje też Dark helmet (Jest warty 300gp) , Club Ring (Też można sprzedać) i Halberd !" Wiem, że to oczywiste ale kasa też wypada >.> "Cyklopy występują w bardzo wielu miejscach. Najlepsze expowisko to Cyclopolis!" Mogłeś sie nieco bardziej wysilić i dodać chociażby Mount Sterum >.> Ogólnie mogłeś to dać do tematu "Taktyki na potwory - pomóż w robieniu strony". Według mnie poradnik napisany na 4/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Xariux dzięki za znalezione błędy !
Już poprawione. Aha i nie wiem czemu ale pisze że nie mogę dodać tego poradnika do działu Poradniki ![]() Piszę że nie mam uprawnień. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
|
![]() Ekhem...
Po co komu poradnik na cyclopa?? Idziesz 8 druidm albo 8 sorcem uciekasz i jednocześnie bijesz go z różdżki. A knight i pall.. Jeśli czujesz się na siłach to idź nie widze problemów.... Temat ogólnie nie potrzebny i głupi. 2/10 Dałem 2 bo chociaż napisaleś więcej niż 10 zdań. Ostatnio edytowany przez Lovveo - 08-12-2007 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Veno :D
Imię: Demonex Guard
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 45
![]() |
![]() @up
Niektórym to się przyda ![]() Fajny tylko że krótki w poradniku prawie zawsze są foty i opisane expowiska 5/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż jeszcze takiego poradnika nie było więc może jednak dla słabszych graczy się przyda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() Cytuj:
Jak mod uzna za dobry to ci przeniesie do działu poradniki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() "shit"ka -.- tyle to i 9 level na rooku nawet wie -.- a wogle to jest cos takiego jak: Wasze propozycje poradników
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Mlody Hunter
Gildia: Holy Army
Świat: Olympa
![]() |
![]() Palem to można biegać z 40 distem i bez eq ;p
A cyclop umie jebnąć za 150 + takiemu 15lvl drutkowi czy sorcowi. ![]() A i jeszcze leci cyclop trophy (czy cóś takiego ![]() Tak to w pożo ale nie potrzebny ;p
21:08 Vanquish [122]: Im from the Netherlands 21:08 Mlody Hunter [37]: legal drugs and other things 21:08 Mlody Hunter [37]: ;d 21:08 Vanquish [122]: yeah 21:08 Vanquish [122]: and legal prostitutes |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() @up
ta za 150 mhm -.- n/c mi jak mialem scale armor i dwarven shield na sobie to mnie max walnal za 83 a bez eq za 130 -.- @topic 3/10 ja moim palem ze skilami 35/xx expilem na cycach bez problemu a juz nawet 9 sorcem/drutem moglem zaczynac... (nie radze na 8 bo jak was walnie to nawet exury nie bedziecie miec) jest duzo do poprawki chociaz by zdjecia, expowiska i jeszcze dzisiaj dojda nowe cyklopy wiec poradnik do kosza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thais'Pall
Gildia: |-brak-|
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 51/29
Poziom mag.: 17
|
![]() Poradnik oceniam na 7/10. Ogólnie nieźle, ale nie zgodziłbym się, że cyklopy są mało kosztowne, bo jeżeli idziesz na kilkanaście naraz to bez wydania dużej sumki, m. in. na uhy, na dodatek na niskim poziomie, nie uda ci się ich pokonać. Wszystko zależy od ich ilości. Ogólnie git
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ancient 900
Czemu nabijasz posty ? A tak po za tym dodam nowe rasy cyklopów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przydałby się opis tych expowisk, mapka. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Imię: Davixo de'Hasz
Gildia: chwilowo wolny strzlec :P
Świat: Unitera
Poziom: 22
Skille: 59/59
|
![]() Niechce robić new topica więc może tu spytam. Mam Knighta 22lvl skille 59/59 (ciągle skillam) eq: noble armor, p legs, crown helmet, guardian shield i zwykłe butki oraz crimson sword. Do jakich skilli skillać żeby spokojnie expić na cyckach bez dużych strat mam zawsze ze sobą bp health potionków na czarna godzinę.
Niecierpliwie czekam na odpowiedź ![]() Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowany przez DavixO - 01-01-2008 o 16:15. |
![]() |
![]() |