|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już wiadomo, jakie składniki są potrzebne na ten quest, lecz rozmów i innych tego typu rzeczy nie znamy. Jeśli ktoś zna, proszę o podzielenie się w tym temacie ^^
"Składniki" : * 2 Kitchen Knives * 1 Spoon * 18 Vials of Wine * 24 Flour * 1 Red Piece of Cloth * 1 Blue Piece of Cloth * 1 Yellow Piece of Cloth * 1 Green Piece of Cloth * 5 White Pieces of Cloth * 1 Behemoth Claw (this is not confirmed) * 1 Giant Spider Silk * 4 Minotaur Leathers @down Mozesz napisac te misje na outfit? bo nie moge wejsc na org.pl.
Zakładam ją wtedy, kiedy ide na robote Kopie to, biore, wjeżdżam na ostro, Bez żadnego ziewania Waszka G... Waszka G - Życie Ostre Jak Maczeta Ostatnio edytowany przez Emce$$ - 12-12-2007 o 16:36. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Sweden
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thoremos
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() http://forum.tibia.org.pl/showthread...=242804&page=1
Po tych misjach dostajesz outfit, narazie robie misje na addony chyba 1.Wrzucic poduszke na tron krolowej w carlin 2.Zabrac kotu krolowej z carlin zabawke i pokazac ja NPC Carina w Venore 3.Zebrac siarki z nieaktywego lavahole 4.Wyciac nozem liscie z jungle dweller bush 5.Zaniesc prezent do Theodore Loveless w Liberty Bay Bede aktualizowal Ostatnio edytowany przez R3T - 12-12-2007 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bebilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 312
|
![]() Nie ma to jak szybkie informacje z erig.net o których każdy wie. Poza tym po co robisz plagiat?
Bebi~
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Opracowany przeze mnie quest z screenami znajduje się pod adresem:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...92#post1788192
http://forum.tibia.pl/blog.php?b=260 - Mój Blog na tibia.pl Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj. Z góry dziękuję. Album of Solonius Jhee Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 13-12-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Braniewo
Stan: Niegrający
Imię: Yson
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 167
![]() |
![]() a nie latwiej wyslac ciasteczka parcelem? xD
edit: Eeeek! What have you done?? These pies are crawling with bugs! Those must be the infamous parcel bugs! Get some new pies atonce you wannabe fool, and this time without any bugs! jednak nie mozna ; <
to be honest. Ostatnio edytowany przez Thavenix - 12-12-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kedis Lithan
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() Ile trzeba klikać na tego kwiatka ? -.^
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2007
|
![]() Mam jedno pytanie, widziałem na tibiabr ss'a jak 15 lvl ma full jestera i czy on jest od tego 40 czy nie ?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() double :S
;p
. Ostatnio edytowany przez Retukss - 12-12-2007 o 20:45. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój kumpel ma 32 lvl zrobił wszystkie 5 zadań i mimo to nie ywmienia mu outfiftu..
19:43 X[32]: hi 19:43 Bozo: Hello, hello, hello, little lady X! 19:43 X[32]: jester outfift 19:43 Bozo: Wow, your stupidity would be pride and joy for every fool. You've already applied as a member. Let's rather talk about your current mission. 19:44 X[32]: mission 19:44 Bozo: I can't think of anything right now. Maybe you should try to get your jester outfit. i jeszcze z quest loga You heave already finished five mission for that fool. You should definitely talk to Bozo about your jester outfift now!
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Małe" pare h roboty w moim wykonaniu : (czapki nie zrobie - brak explorera) ![]() Enjoy, i kontynuujcie rozmowę!
Zakładam ją wtedy, kiedy ide na robote Kopie to, biore, wjeżdżam na ostro, Bez żadnego ziewania Waszka G... Waszka G - Życie Ostre Jak Maczeta Ostatnio edytowany przez Emce$$ - 12-12-2007 o 21:03. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() Cytuj:
co do behe claw to na outfit i 1 addon nie jest potrzebny. Przy okazji mam pytanie ktoś może popłynąć na callase i wziąć za mnie krew z quary czy sam się muszę wybrać ?
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Dementujemy plotki
Po pierwsze nie bądźcie naiwni nie wierzcie we wszystko co jest napisane na erigu ![]() Co do otrzymania outfitu :> musisz oddać wszystkie addon items poza 5 white clothami które będą wykorzystane w ostatniej misji... zaś jester staff zarówno item jak i addon otrzymujecie po wykonaniu misji trudno mi stwierdzić dokładnie ile jest misji... ponieważ nie grupowałem je ale każdy kurs do bozo liczylem jako 1 misja (wyszło ~20) polecam korzystać z quest loga, często są tam zapisane informacje których nie mówi bozo ![]() odnośnie lvl : 40 LVL musi być na full jestera, bez tego ani rusz Przedostatnia misja wymaga odwiedzania tych osób Simon the greedy beggar on Fibula King Markwin in the underground city Mintwalin ... the pirate Ariella on the Shattered Isles the ape Hairycles in the jungle city Banuta The shaman Hjaern on the ice island Nibelor EITHER Yaman, the green djinn, OR, Nah'Bob, the blue djinn ... The pompous hero Avar Tar in Edron, The orc king in the orc fortress Uldrek's Rock the witch Wyda in the Green Claw Swamp Lorbas next to the ruins of the Dark Cathedral o ile w przypadku shattered island i ice sland wykonanie misji aby pogadać z tymi npc zajmuje chwile o tyle jak nie masz djinna to od razu po otrzymaniu staff zajmij się djinnem na koniec jeszcze troche statystyk : Dla osób które potrafią czytać ze zrozumieniem to co im pisze NPC Quest ten powinien zająć (przyjmując za lvl średni ~85) około 6h a poza outfitem masz jester staff i jester hat jako itemy ![]() @up nie próbowałem ale zasadniczo jest to możliwe do wykonania
~Final Fantasy 7 : Advent Children~ J.E.N.O.V.A Ostatnio edytowany przez Kurizu - 12-12-2007 o 21:43. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Ja 42 Elderem mam Jestera z 1st addonem. Utknołem robiąc drugi addon gdyż nie mam Blue Djinna... (wymagana rozmowa z Nah'Bobem) i Norsemana (wymagana rozmowa z Hjaernem na Nibelorze). A tak btw w misjiach na 1st addon trzeba zanurkowac i ubic Quare Cons~
@Edit Spoilowanie jest illegal ;/ Ostatnio edytowany przez poreda - 12-12-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Imię: Kurizu
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() jeśli masz greena to rozmawiasz z Yaman zaś nie musisz mieć całego norsemana a zaledwie pierwsze raptem 3-4 misje które robi się w parenaście minut w zależności od poziomu postaci (czyt prędkości chodzenia)
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem, ja tylko mówie to co mi kumpel kopiował. Czyli formalnie jakby miał przy sobie jeszcze gs silka i 4 mino leather to by mu wymienił outfift ?
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: UKF
Imię: Fajnie xD
Świat: Guardia
Poziom: 100
Skille: dobre:D
Poziom mag.: 8
|
![]() - Behe claw jest nam nie potrzebne wcale do outfitu jak i do addoa.
- 40 lvl konieczny (Na ofa do krola trzeba pojsc) - Jak juz napisane wyzej trzeba zchodzic cala tibie praktycznie i dlugo sie go robi. - Najgorsza misja wedlug mnie to bieganie z ciastkami do 10 NPC (ile sie przy niej naklalem ![]() - Jezeli czegos nie wiecie to spytajcie tych ktorzy sa juz dalej. Raczej pomoga ![]() Pozdro. Jeden z pierwszych na guardii z full Jesterem ![]() |
![]() |