|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
![]() |
![]() Siemka jestem nowy na forum i zle umnie z ortografiom więc niepatrzcie na to plz. Wkórza mnie to ze koles na 30 lvl zabije kolesia na 9lvl kurcze mocniejsi powinni pomagac slabszym niech zabijają kogos godnego walki. Jak bylem pierwszy raz na mainie to poprosilem kolesia o pomoc chcialem zeby mi pokazal okolice to on mnie zaprowadzil do jaskini i do skorpionów i zablokowal dziure a jak go puzniej spotkalem to powiedzial ze niewiedzial co tam jest ja mu niewierzylem a puzniej uslyszlaem od kolesia który przyszedl na maina ze jego tak samo zalatwil. wedlug mnie polak polakowi powinni pomagac a nie sie zabijac po tym zadzeniu drugi raz dalrm sie wrobic koles powiedzial ze da mi dobrą bron ale musi najpierw zdobyc i kazal mi zanim isc więc poszedlem uwierzylem mu i on mnie zaprowadzil do jaskini orków i mnie zabil bo byl magiem na 47lvl kurcze proponuje wszystkim polakom grającym w Tibie aby pomagali slabszym a niezabijali ich. Rozumiem jak ktos komus sie narazi ale przeciez tez nie trzeba zabijac mozna najpierw porozmawiac. jak chcesz zdobyc exp. i potrenowac skille to choc se orki albo na trole.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Pokój w tibii??To utopia,to jest niemożliwe nawet jakbyśmy sie starali zawsze znajdzie sie jakis br(lub pol
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Cytuj:
![]() @temat Bez zadym i frajerów byłoby w Tibii nudno. ![]() Ostatnio edytowany przez szopenfeldziarz - 31-10-2004 o 16:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]() Bez PK wszyscy by mieli H lvl...Bubble by chleb odbierali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Stary, przykro mi bardzo ale nawet jak sie znajdzie highlvl co bedzie chcial innym pomagac to zaraz sie znajdzie tysiac piecset sto dziewiecset noobow ktorzy korzystajac z tego ze on jest 'lagodny' zaczna mu spamowac na priv daj to daj tamto daj owamto badz moim bratem protektorem wujkiem dziadkiem lokajem albo slynne BR?... No i sie nie dziw ze ludzie potem sie wnerwiaja i robia rozpier..... bo im sie ABSOLUTNIE nie dziwie. Poza tym, gdy masz juz 50 lvl w tibii i kroisz wszystkie stworki jak leci( z ekipa) to ci sie zaczyna nudzic i co ma robic taki 50 lvlowiec? No, powiem ci nie co MA robic ale co ROBI-znajduje sobie nowe wyzwania... PA, PK, rzadko PG
![]() ![]() Kapito?
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2004
![]() |
![]() Macie racje poprostu chcialbym miec tam jakiegos kumpla i chcialem sie wyzalic sorki nigdy więcej takich tematów o pokoju!
![]() |
![]() |
![]() |