|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() mailem hacka i koles sie na mnie rzuca ze go nawyzywalem wq*****m sie
i mu powiedzialem ze jest kompletnym pedalem i nie wiem co mam zrobic plz help nie wiem co mam robic gram na serwerze aldora ja mam 20lvl drut a moj przesladowca to 46lvl royal pallek pomuzcie p.s. ten palek chce 10k za przestanie huntowac mnie Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 31-10-2004 o 14:45. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() ehhh trzeba bylo go kulturnie przeprosic i wytlumaczyc ze hacka miales
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2.)Również skoro się boisz gnoja, to machnij gazem "Deser Qeściora"(Nie quest spoiling) i rób nowa postać, proponuje Palladyna, i przeżuć tam wszystkie itmeki i flote. 3.)Nie daj mu ani grosza, nie wdawaj się w rozmowę, bo wtedy ten delikwent poczuje władzę. |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() tłumaczylem ze mialem hacka a on nawalal dalej z kuszy
wkońcu ukryłem sie w depo a on mi tylko krzyczal zebym wylazł i że mam deda -.- nie przezuce sie bo wole druida i nie oddam equipu nie chce odpoczatku robic wszystkiego od nowa kiedys tak olalem i zdobylem wspaniala liczbe 32 dedow na starym charze Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 31-10-2004 o 14:59. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Nie ma idealnej możliwości. Może spróbuj się przeprowadzić po cichu do innego miasta jak najdalej. Racza\ej mu sie nie będzie chciało za tobą ganiać po całym tibijskim świecie...
|
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Daj mu ignora , przeprowadz sie do innego miasta itp. wkonu na cholere mu 20 druid ? znudzi mu sie czym predzej a jak nie to jest duza szansa ze jak bedzie cie gonił ze skullem to go jakis hight dorwie wtedy napewno mu sie znudzi
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Azura :)
|
![]() naśli na niego anty pk (najlepiej polaków powiec im że ubliżał ojczyźnie, legi warszawa (lub wiśle kraków) i musiałeś zareagować agresją słowną
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Po pierwsze:
Cytuj:
Jakoś sobie radz, jak sie juz dałeś zhackować... |
|