|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
Skille: 86+\83+
Poziom mag.: 7
|
![]() A więc tak:
Byłem pacc, kupiłem blessa u eremo, pacc sie skończył - jestem facc. Czy ten bless u eremo wciąż działa, czy jak padne to on uchroni mnie na te 1% ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
No dobra, ale co nas to obchodzi? @temat Każdego blessa którego wykupiłeś posiadasz, w twoim wypadku blessa u Eremo do czasu aż padniesz. Wtedy blessy bah i możesz na faccu tylko 4 wykupić ^^. A zreszta Rybzor strescil to krocej.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight