![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() Na tibia.com jest to i tu bedzie
1.Najlepszy gracz? 2. Najgorsz gracz? 3. Przegrany roku? 4. Objawienie 5. Najlepsza gildia 6. Najlepszy wojownik 7. Knight 8. Druid 9. Sorcerer 10. Paladyn 11. Najciekawsze wydarzenie 12. Najwiekszy oszust 13. Najbardziej fair play 14. Redri |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() Moje typy
![]() 1.Najlepszy gracz? - Lamusini 2. Najgorsz gracz? - 3. Przegrany roku? - Boroth [najpierw akcja z ownerami na wojnie a potem total ponizenie z deletowaniem postaci] 4. Objawienie - Sporo było nowych twarzy, ale wybotowani knighci to raczej nie materiał na "Objawienie" 5. Najlepsza gildia - Beach 6. Najlepszy wojownik - Lamusini 7. Knight - Bedu 8. Druid - Sua 9. Sorcerer - Medi 10. Paladyn - Lamusini 11. Najciekawsze wydarzenie - wyjebanie 70 osób przed Beda 12. Najwiekszy oszust - Bedu 13. Najbardziej fair play - wszyscy walczacy przeciwko dpft 14. Redri - ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() 1.Najlepszy gracz?-Lamusini
2. Najgorsz gracz?-Fert Mardo? niepamitam nicku dobrze 3. Przegrany roku?-Picinhoxs (za glupiego haka) 4. Objawienie-Arris 5. Najlepsza gildia-Ormo (za organizacje) 6. Najlepszy wojownik-Saint Oziris 7. Knight- 8. Druid-Sua mea 9. Sorcerer-Tiuso 10. Paladyn-Lamusini 11. Najciekawsze wydarzenie-Log Redri'ego 12. Najwiekszy oszust-Danterl (za thiefanienieneinfeafngsg)i Bedurion 13. Najbardziej fair play-Picinhoxs 14. Redri-muj buk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() 1.Najlepszy gracz? - br?
2. Najgorsz gracz? - wszyscy Polacy ubrani na biało-czerwono bo przynoszą nam wstyd 3. Przegrany roku? - Fayfus <namexd> 4. Objawienie - Los Grandes Senior Banana 5. Najlepsza gildia - Occitane 6. Najlepszy wojownik - Knight Kotletas 7. Knight - Knight Kotletas 8. Druid - Bellish Elane 9. Sorcerer - Galithar 10. Paladyn - Arcy Filu 11. Najciekawsze wydarzenie - Dran owned by ormo 12. Najwiekszy oszust - Gilth~ Inglorion 13. Najbardziej fair play -
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahhahahahahaha, za organizacje ? Tam od października nie ma w ogóle organizacji bo to nawet nie Ormo, bo wątpie żebyś pamiętał stare Ormo (marzec - wrzesień 07).
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 17-12-2007 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
|
![]() 1.Najlepszy gracz? - Wszyscy, ktorzy osiagneli sukces bez pomocy bota
2. Najgorsz gracz? - Xefuron 3. Przegrany roku? - Xefuron 4. Objawienie - Arris 5. Najlepsza gildia - dawne SF 6. Najlepszy wojownik - Sniacy 7. Knight - Kaskader'ek 8. Druid - Snozi, ewentualnie Sua ![]() 9. Sorcerer - Boil 10. Paladyn - Alar Mori 11. Najciekawsze wydarzenie - Zesranie sie Xefurona w majty podczas ataku na jego osobe 12. Najwiekszy oszust - Xefuron 13. Najbardziej fair play - --------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
![]() 1.Najlepszy gracz? - Lamusini
2. Najgorsz gracz? - Dran Arhari 3. Przegrany roku? - Tiuso 4. Objawienie - Arris 5. Najlepsza gildia - Ormo 6. Najlepszy wojownik - Lamusini 7. Knight - Valdarnok 8. Druid - Sua Mea 9. Sorcerer - Aata - za to, że nie poddał się po upie 10. Paladyn - Lamusini 11. Najciekawsze wydarzenie - PoI by Bedurion ![]() 12. Najwiekszy oszust - Bedurion 13. Najbardziej fair play - Lamusini 14. Redri - 14 druid Ostatnio edytowany przez Hectore - 17-12-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 1.Najlepszy gracz?
- Lamu 2. Najgorsz gracz? - nie wiem,ktorego bottera wskazac hmm 3. Przegrany roku? - Tiuso 4. Objawienie - powrot Arrisa 5. Najlepsza gildia aor,ormo za klimat ;P 6. Najlepszy wojownik -nikt specjalnie sie nie wyroznil na miano najlepszego 7. Knight wskazcie tego,ktory nie jedzie na bocie,badz nie sharuje to wskaze na niego -.- 8. Druid notop 9. Sorcerer aata - bo nie przestal grac po upie 10. Paladyn Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie -brak 12. Najwiekszy oszust za duzo frajerow liczy nasz swiat aby wybrac jednego 13. Najbardziej fair play - brak 14. Redri - wtf? Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 18-12-2007 o 00:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Bedek - wydymał pół arcanii - mój nowy idol
2.Dran Arhari - tylko on tak padał jak szmata 3.Tiuso - "walczę do końca" 4.Jasna Góra 5.Ormo 6.Alunir - on zawsze jest najlepszy 7.Knight Kotletas 8.Skin Bzyk 9.Aata Arhari / LGSB 10.Alunir/Arcy filu 11.wydymanie arcanii przez bedka 12.moj idol roy 13.ci z ormo co mi dawali czarne kule jak brakowało 14.twoj stary |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
![]() Ormo ma organizacje jak jest nas do 10 osob, potem zaczyna sie wszystko jednym slowem "pierdolic" ale to kwestia zgrania niedlugo wszystkich wypierdolimy z Arcanii hahah A co do tematu to moje głosy! -------------------------------------------------------------------------------- 1.Najlepszy gracz? - Knight Kotletas 2. Najgorsz gracz? - Dran Arhari, Krylek 3. Przegrany roku? - -------------- 4. Objawienie - Arcy Filu - juz 7 razy go zrokowali i znow jest! 5. Najlepsza gildia - ORMO ! 6. Najlepszy wojownik - Knight Kotletas 7. Knight - Knight Kotletas 8. Druid - Los Grandes Senior Banana i Jar Druid oraz ex Czarodziejska Mydelniczka[*] 9. Sorcerer - Szo-tynka 10. Paladyn - Arcy Filu 11. Najciekawsze wydarzenie - Combo sd na Drana oraz Poi Beduriona ;] zrobil wam prezent na swieta hahah 12. Najwiekszy oszust - Bedurion 13. Najbardziej fair play - ----------------- Hail Ormo, Bedurion! Ostatnio edytowany przez Colmar - 18-12-2007 o 09:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Prudnik
Profesja: Paladin
|
![]() 1.Najlepszy gracz? - Ja :d
2. Najgorsz gracz? - Dran Arhari 3. Przegrany roku? - ---- 4. Objawienie - ---- 5. Najlepsza gildia - Beach/Suicide Boys 6. Najlepszy wojownik - Lamusini/Aata 7. Knight -Bedurion 8. Druid - Bellish Elane 9. Sorcerer - Tiuso 10. Paladyn - Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie - Zrobienie w banbuko 70 osób przez Bedka /chaknięcie Seba Shady i go zjechanie do 17 lvl (Niewiem czy to bylo w tym roku) 12. Najwiekszy oszust - Wszyscy hakerzy!! 13. Najbardziej fair play - --- 14. Redri - ?? Ostatnio edytowany przez Szefoo - 18-12-2007 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() 1.Najlepszy gracz? - Aata Arhari
2. Najgorszy gracz? - Aragors 3. Przegrany roku? - Seba Shady 4. Objawienie - Arris 5. Najlepsza gildia - Suicide Boys 6. Najlepszy wojownik - Aata Arhari 7. Knight -Bedurion 8. Druid - Sua Mea 9. Sorcerer - Aata Arhari 10. Paladyn - Mortal Cossack Bandit / Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie - Bedurion i POI 12. Najwiekszy oszust - Bedurion 13. Najbardziej fair play - Terress 14. Redri - |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() mozecie mi uargumentowac dlaczego w kategorii "najlepszy wojownik" umeiszczacie Aate?!:O to prawie jak Dran...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() podsumujmy rowniez upa, sd x3 - poprostu zajebiscie, skilluje 32 kinem mam 74/74, logam sie w budzie, nie mialem hotow, przylazi 36 sorc, koles robi fe uham sie recznie, uham sie za 100-200 max dostaje sd za 100-130+fe ktory pada na 2 hity ale zawsze cos walnie. koles ma 3bpmf i bp sd(czyli 60 ladunkow ;F), po 5 minutach konczy mi sie 2 bp uh, o exurowaniu sie (bo mialem 3 bp mf nie bylo mowy) bo wiecej mi bije z wanda :F no i dzieki temu spadlem o 10 godzinek skillowania :| aaa zapomnialem dodac, ze koles ma reda, robi exura gran i full hp. ja sie kurwa pytam po co w voc jest jeszcze knight? do czego? nie mowiac o pvp bo jest teraz zerem ... dlaczemu? nie ma uhow - pada, swietne posuniecie ze strony cipsoftu ze uhy waza 3x wiecej, a sd sa x3. no, a nasze swietne fluidki dajace do 50 lvla 100 hp? low lvl knight nawet z dobrymi skillami obciaga galke ;| no a sorc? ma bp sd x3<rzal> i nawet bp mf, low lvl kina bijemu 50-100a on sobie tylko exura gran po 5min sie zmanasuje i znow. BR
![]() |
#16 |
Kapłan Preclanski
|
![]() 1.Najlepszy gracz?-Michos
2. Najgorszy gracz?-Wszyscy inni 3. Przegrany roku?-Cała reszta 4. Objawienie-Michos 5. Najlepsza gildia-Nie ma 6. Najlepszy wojownik-Michos 7. Knight-Michalla 8. Druid-nie ma 9. Sorcerer-Michos 10. Paladyn-Miszas 11. Najciekawsze wydarzenie-mój powrót do gry 12. Największy oszust-taki jeden co mi ukradł 6gp z trolla 13. Najbardziej fair play-Michos 14. Redri-Cokolwiek to znaczy, to jeśli to pozytywne to Michos
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() .
1.Najlepszy gracz?Alunir za całokształt,wbicie 200lv,umiejętności pvp,wiedz aogólna.Itd. 2. Najgorszy gracz?no dużo takich jest...ale po wyczynach drana dałbym jemu,ale tutaj walka toczy się jeszcze między mieszko miechem i migao devasem.Pójdźcie z nimi na hunt-niezapomnaine przeżycia ![]() 3. Przegrany roku?myslę że mimo że Tiuso został zrobiony w wała,to Fosfik był przegranym roku,utracił władzę na serverze ![]() 4. Objawienie:Arris,powrót starych graczy cieszy 5. Najlepsza gildia:jesli chodzi o siłę no to Dpft,jeśli chodzi o klimat BoH miał fajny,Sb też mi się podobało.Obecnie w gobie też jest miła atmosferka+adhd Capry ![]() 6. Najlepszy wojownik:Alunir 7. Knight:Bedurion 8. Druid:Wovimus 9. Sorcerer:stary Fosfik 10. Paladyn:Alunir 11. Najciekawsze wydarzenie:dużo tego...hm,niech będzie ten Bedurion i PoI 12. Najwiekszy oszust:Bedurion 13. Najbardziej fair play:będe nie skromny ale wskażę na siebie ![]() 14. Redr:14lvl Druid ,mieszka w Carlin Facc;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
![]() |
![]() aff wiem ze twoja odpowiedz to ironia,ale w mojej wypowiedzi nt.knight'ow przeslanie mialobyc takie aby kazdy niebotujacy knight na wysokim poziomie mial sie za zwyciezce tej kategorii.(zdaje sobie sprawe ze ciezko bylo to wywnioskowac z mojej wypowiedzi,ale napisalem to wtedy troche nerwowo bo mowiac lagodnie nie lubie botterow)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1.Najlepszy gracz?- Wowulustoon Mafean
2. Najgorszy gracz?-Acroma Angel 3. Przegrany roku?- Tiuso 4. Objawienie- Boozi 5. Najlepsza gildia- Ormo 6. Najlepszy wojownik- Migao Devas 7. Knight- Knight Kotletas 8. Druid- Pan Kleks 9. Sorcerer- Rethond 10. Paladyn- Glupco Tocostam 11. Najciekawsze wydarzenie-19 knight kupuje ryby w Venore 12. Największy oszust- Bedurion, hahah respect ! 13. Najbardziej fair play- Olion (Wikard) Hahaha 14. Redri-sam jesteś sweter