|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Szczecinek
Stan: Początkujący
Imię: Markos of Candia
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 9
|
![]() Dostałem bana a dokladnie namelocka za zły name. Mianowicie ''Marek Dragon Wielki'' Bo uznali ze jest podobny do ''Mateusz Dragon Wielki''. Moim zdaniem ten ban byl nie sprawiedliwy
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() olaboga, z systemem nie wygrasz chłopcze... A imo, ban nie był zły, irytują mnie neokid z nastawieniem "koffam MWD <3 :*"
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() BARDZO DOBRZE. Jednego debila podrabiającego nicki mniej.
Niesprawiedliwy? Jak najbardziej sprawiedliwy i słuszny. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Szczecinek
Imię: Markos of Candia
Profesja: Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 9
|
![]() Ja ten name wzielem zeby latwo mi bylo zapamientac a nie z sugerowanych bo sa dziwne wiec nie mysl sobie ze podrabiam nicki
|
![]() |
![]() |
#6 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Podrabiasz. I jesteś żałosny. Tyle ^^
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() a kogo to wogole obchodzi ze podrobiles nick, dostales bana, zmieniles nick, i jest wszystko dobrze >,< ... Swoja droga, powinny byc ograniczenia wiekowe na forum.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@top: bardzo, bardzo słusznie. Ostatnio zbyt dużo takich nicków, trzeba je zreportować. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() Pozwól mi zgadnąć, zrobiłeś postać z takim nickiem bo myślałeś ,że będziesz kozak i w ogóle każdy będzie myślał ze jesteś jego rl-em pewnie sam tak mówiłeś w grze.Najgorsze jest jak próbujemy się do kogoś upodobnić, nie potrafisz być sobą? Mając swój własny fajny nick może kiedyś będziesz miał duży lvl a np. jakbym zobaczył 100lvl z nickiem podobnym do MDW to bym go wyśmiał bo widać że noob.
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
|
![]() loll??zal.mi.tojej.mamy;/powinna ci zabrac internet
![]() |
![]() |