|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() (Dałem to do 'innych' bo nadaje się i do 'Grafik', i do 'Broni i przedmiotów' i do 'Owionu'.)
Osobiście nie jestem miłośnikiem toporów ani młotów, ale ten mi sie nawet spodobał: Jest to oczywiście War Hammer z mieczem ukrytym w środku. Bardzo fajne cacko. Oczywiście, żeby było śmieszniej postanowiłem go narysować: ![]() ![]() Tą i wiele innych ciekawych broni, toporów, pancerzy, tarcz, mieczy, katan, noży, halabard, kusz, kolczug itp itd znajdziecie na fantastycznej stronie www.SwordsOfHonor.com. Naprawdę polecam! ps. Jak znacie jakie inne strony z fajnymi militariami (ja znam kilka) to dajcie linki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Nom bardzo ładne odwzorowanie... w Khanowskim stylu
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Wlasciwie wyslal bym do Ciebie Khan pw ale cos mi sie wali,error przy wysylaniu PW...a wiec jakbys mogl mi zapodac kilka linkow z militariami(ale takimi sredniowiecznymi) zalozylismy Bractwo fantasy z kumplami...marzenia mamy daleko wysuniete ale narazie zajmiemy sie wytwarzaniem broni i ubioru(tudziez pancerze) na wlasne potrzeby i poszukuje stronek www z instrukcjami. sam juz mam mieczyk typu dragon (moze kiedys narysuje) a jako ze ty Khan lubisz wschodnie bronie i chyba ogolnie kulture wschodu(pamietam twoj post o katanie ^^ ) napewno bylbys nieoceniony w pomocy: zalozenie jest takie ze kazdy z bractwa bedzie mial taka bron jaka mu sie spodoba + bron szybka (jak katana, bo moim skromnym zdaniem jak na swa wielkosc jest najszybsza) thx from the moutain za pomoc ^^
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Wlasciwie napisalem ten post tylko poto zeby odswiezyc temat i zeby Khan tu zajzal bo mi sie na serio pw wali... Khannnnn aj nid ja help hir ^^
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Spokojnie, spokojnie nie jestem slepy.
Jedną z moich najulubienszych stron jest www.ostrze.pl. Tam znajdziesz sporo broni. Oraz ta co podałem - www.swordsofhonor.com. Co do 'bractwa'. Sam nigdy w zadnym nie byłem, ale moja siostrzyczka jest wiec troche znam z opowiadań. Wiem, że utrzymanie, a co dopiero zorganizowanie czegoś takiego nie jest wcale taką prostą sprawą na jaką wygląda. Potrzeba dużo pieniążków, dużo znajomych i dużo wiedzy. Ale cóż, liczą się intencje. W każdym razie macie moje błogosławieństwo. Jak znajde jakieś materiały, dam znak. Na razie polecam przejrzeć www.allegro.pl - tam macie pełno zdjęć mieczy, katan, pancerzy i zbroi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Fajna bron
Narysowanie tez ci niezle wyszlo Qrde szkoda ze tego w tibi nie ma Po nacisnieciu prawym przycisku na to zmienia sie w miecz i wtedy od celnosci zaleza skille w swordzie