|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Chodzi mi o wywernę koło carlin.Mam 10 level i próbowalem ją solować bez mana potionów i szło fajnie bo stałem na ukos i z daleka uderzalem lecz jak mnie dogoniła walneła mnie i zatruła i ledwo się uratowałem więc pytanie ile mana potionów na wywernę
Nie pytać się lub pisać "noob na tym levelu na wywerne " każdy lubi swój sposób expienia....mój jest bardziej szalony na 14 levelu z mana shieldem bedę DSy bić masowo a na 20 levelu już dargi Aaa a na 18 levelu lece na zerki xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Weź bp na wszelki wypadek. Co do Twoich planów to widze że biedy nie klepiesz żeby bić dragi na 20 lvl'u (ciekawe z czego xD!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() OMG po kiego ch*ja pchać się na wyverny na 10 lvl? I w dodatku ile mana potionów się pytasz? Otóż powiem ci - 0 mana potionów schodzi na wyverne. Ale co takie n00bki mogą wiedzieć >.<
"A na 18 lvlu lece na zerka" rly? (a propos, co nas to obchodzi? chcesz zabłysnąć jaki ty jesteś EVUL-MASTAH-POWER-GAMER-FROM-HELL-MADAFAKA-YO! ?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
@top: Weź 1-2 bp'ki m potionów oraz z 1 bp h potionów. Myśle że powinno sie udać, staraj sie bić gdzieś gdzie możesz szybko uciec na poziom wyżej/niżej. Powodzenia ![]() Ostatnio edytowany przez Voon - 22-12-2007 o 13:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Haha on z was jajca robie
![]() ![]() Don't give food for troll ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jesteś noob, żeby pchać się na vive na 13 lvl'u
![]() Po jaką cholere robisz temat?? Nie możesz sam sprawdzić?? Wziąść 2bp i pójść ?? Omg w XXI wieku ludzie są jak bezmozgie yeti. Nic samemu nie umieją robić. ^^
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ej nabij chociaz 14 lvl i zeby bylo mana shield i wtedy wez bp mana potionow i runki ofensywne
|
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() up@
też tak myślę żeby zrobić narazie mam 11 level ale nabije 14 na dc |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
|
![]() Rozumiem cie tez czasami mam ochote na cos wiecej!!!Wez bp i dwarven ringa oraz kilka ih i pamietaj... bez boh nie poexpisz.Dogoni cie i...pierdolnie hita i padniesz a do tego wszystkiego zatruje po 30 i dupa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() @Up
Viverna, dragi i inne śmiecie są potwornie wolne, także bez bohów sobie poexpi ^^
![]() |