|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() witam. wiem ze to zły dział jednak mam mało czasu a mam następujący problem, wczoraj mój głupi brat chciał sie w hackera pobawić i ściągnoł jakiegoś naabskiego keyloggera , żeby zobaczyć czy działa użyć na sobie .... , a teraz mój problem . Jak tylko loguje sie do tibii to co chwile pojawia mi sie tam gdzie mam strzałkę klepsydra (tzw ze coś sie ładuje) i po tym tibie mam jakby na drugim planie (tzw. ze nie mogę iść strzałkami , muszę pierw kliknąć na tibie ) i tak mam średnio co 10 sekund wiec grac sie nie da . Co muszę zrobić żeby tego nie było ?? , przeinstalowałe tibie ale to nic nie daje. Z góry dzięki i sry za ort. CYa
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2007
|
![]() Usuń tego Keyloggera, jak sie nie da to CTRL + ALT + DELETE Procesy znajdź jego nazwe i daj zakończ zadanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2007
|
![]() tego keyloggera usunełem już wczoraj , tylko ten plik serwer jak brat na niego kliknol to znikl odrazu , wzielem opcje wyszukaj i wpisalem tam nazwe tego servera i jak znalazlo to wykasowalem ale brat nie jest pewny jego nazwy ... , bo jak wykasowalem ten 1 plik to nadal mam ten problem z tibia i nie wiem co robic :<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Avel Morn
Profesja: Druid
Gildia: Breakers of Destiny
Świat: Guardia
Poziom: 31
Poziom mag.: 32
|
![]() a to nie łaska sformatowac dysk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() Hawk17 z takimi poradami to spadaj na drzewo >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dedixen Jon
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 12
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() to tera możesz sie wku**** na twojego brata że ci gre zjeb*** .
![]() a tak poważnie co do nazwy możesz poprosić brata z kąd to ściągnął.
18:10 XXX [8]: Ja zabilem na rotgardzie orka supermana 18:10 XXX [23]: WoW dobry jestes ;D 18:11 XXX [8]: zucil mnie spiralą 23 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ja bym odrazu zformatowal dysk! nigdy nei wiadomo co bylo w tym keyu! moze 2w1 ?
![]() |
![]() |