|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Długo mnie na Tibii nie było ^^ Jak może ktoś pamięta mój stary temat: <~Tranxux-życie na guardii~> to ja jestem autorem ![]() Nie gram Guardii dlatego bo są za duże kolejki !! Jak już tam napisałem Gram 4FUN a nie na Skille Kase Levele itp.I ten Temat z SS'ami może sie lepiej uda niż moje inne tematy ![]() Najpierw Stan postaci : ![]() Teraz Wbite Poziomy (niestety nie zrobiłem sskow od początku :/) #17 Poziom :> ![]() #18 ![]() ![]() Teraz Poziomy magiczne ![]() #13 ![]() #14 ![]() Teraz coś nie związane z adwensami ![]() Jak co dzień jaki powiem tak "głupi" gracz probował mnie zabic :S I to był 28 Paladin ![]() ![]() 666 Expa ![]() ![]() Lootpic z całego dzisiejszego zabijania potworów !! Nazbierałem ile mogłem i zuzyłem tylko 5 Manapotionow !! [url=http://imageshack.us] ![]() A teraz na koniec dnia po całym expieniu i wszystkiego sie ociepliłem koło ognia ! :> ![]() Teraz ten mały Regulamin #1:Jak chcesz zreklamować swój temat na tym POZWALAM na to ![]() #2:Jak zrobię błąd ortograficzny to powiedz mi to a nie ,, naucz sie pisać gamonie " lub coś w tym stylu. #3: Proszę sie nie kłucic PS. Wiem ze sski są nudne ale będzie lepiej :> Pozdro ![]() ~Derius
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 24-12-2007 o 16:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() Szkoda,że nie grasz już na Guardi
![]() P.S...Zdjęcia Spoko P.S2...Fajnie,że pvp server! ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 04 2007
|
![]() Człowieku, ty nawet najprostszego wyrazu nie umiesz napisać. Zastanów się nad soba, albo wklejaj chociaż swoje wypowiedzi do Worda, żeby Ci zaznaczył błędy. Bo takie w stylu naŁucz czy też kłUtni to na prawdę żenada. Co do screenów to na prawdę ok
![]() Ostatnio edytowany przez Hermin - 23-12-2007 o 23:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 62
Skille: 83/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() więcmnie
Ja tam się nie znam ale to chyba jest błąd. Fajne ss'ki ale mało more plx
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm...SSkow nie moglem dać bo dziś była Wigilia !! Musiałem pomagać .Ale jutro na pewno coś będzie !! Wesołych świąt !
~Derius |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|