|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Kędzierzyn-Koźle
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Witam,
Mój problem jest następujący robiłem wczoraj Eleonore quest i robiłem wszystko po kolei jak jest to opisane w dziale questy na Tibia.pl Lecz mój problem polega na tym, że zrobiłem wszystko, ale mi nie zaliczyło jednego zadania, po czym jak chciałem je dokończyć misja zniknęła ; / Prosiłbym o pomoc, bo chciałem do końca świąt z kumplami zrobić Pirate Outfit. http://img212.imageshack.us/my.php?i...eztytuudq9.png http://img170.imageshack.us/my.php?i...8931364hv0.png PS. Jeśli chodzi o dostęp do np. Wyspy żółwi to nie mam go. Z góry dzięki za odpowiedź. @ down Tak, mam dostęp na Meriane i zrobiłem tam to z syrenką i Djanem (parą zakochanych), ale jak pytałem się tutora to on mi napisał, że mam powtórzyć misję The Errand, więc próbowałem i: 01:29 Sir Toterek [46]: hi 01:29 Eleonore: Be greeted. What brings you here? 01:29 Sir Toterek [46]: errand 01:29 Eleonore: I knew I could trust you. A tylko tej misji nie mam zaliczonej :/ Edit: Teraz z ciekawości wszedłem na żółwia i mnie przeniósł na żółwie, ale nie wiem czemu nie mam całego Questu nadal ;/ Ostatnio edytowany przez a.X.e - 25-12-2007 o 13:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Wg quest loga masz dostęp do Meriany i laguna Islands (żółwie). Powinieneś teraz pogadać na Merianie z kapitanem piratów(Raymond Striker o ile mnie pamięć nie myli)
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wygląda po prostu na błąd w quest logu, nic więcej...
PS. U mnie też "the errand" nie ma dopisane "(completed)", a quest mam wykonany cały |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Kędzierzyn-Koźle
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez a.X.e - 25-12-2007 o 13:43. |