|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() nie, nie bedzie rozwalac jednym hitem, powiem tylko ze to co sie stalo, to dla niego nic dobrego
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Pewnie dostał takiego złego duszka a'la Prince of Persia...a pod koniec będzie chciał się od tego gówna uwolnić, czyż nie? ...
Burza piaskowa kijowo zrobiona 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie burza taka sobie. Tylko zamiast Radial Blur mogłeś dać Clouds
![]() ![]() I na początku pokazywałeś jego Nick a potem już nie zdecyduj się ![]() @Down Yyy... Okej wspieramy Cię... Przeczytaj dokładnie mój post Dziękuję... yyy...
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 25-12-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja niemoge sezu tepy jestes ten sztylet tak swieci prologu nie oceniam
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
Odezwał się... Czytaj dokładniej posty, albo zainwestój w jakiś podręcznik to ci rozumu przybędzie. @topic No jak mówiłem ci już na gg, nie jest źle. Buża piaskowa (niech mówią co chcą) mi sie podoba, mimo że ma kolor makaronu sześcio jajecznego. To jakie światło daje sztylet to już twoja prywatna sprawa, nie nam sie do tego wtrącać. Zobaczymy co dalej ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Bochnia
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
|
![]() Ta burza... Wydaje mi się ,że to przekolorowany deszcz z poradniku o Gimpie...
![]() Prolog nie tłumaczy za wiele-i dobrze. To robi aurę tajemnicy i oczekiwania. Nie ocenie prologu moją zwykłą tabelą (Minusy, Plusy, Ocena, Wnioski) ,bo prologów-jak reszta towarzystwa nie oceniam. No cóż... Czekamy na następną cześć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Naiwne, i narazie zapowiada się na 5/10.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne. Naprawde niezle. Efekty mile dla oka, nie odblaskowe ze na metr je widac a potem cie "musk" boli przez reszte zycia... Sklejka git, dbasz o szczeguly. Naprawde bajer. Czekam na next part a z ocena sie wstrzymam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Ja wiem! Ja! "On będzie teraz miał supcio russhoffom moc!" - cytacik ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Teraz ten ziomek bedzie evul opentany, evul mocny, evul slaby, straci pamiec .... Cos takiego na pewno bedzie w fabule wiec 4,5/10
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Profesja: Druid
![]() |
![]() Narazie nie wiele mogę o tym powiedzieć. Tak jak mówiłem, powodzenia w dalszej robocie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Na razie średnio mi sie podoba zobaczymy co będzie dalej. 6/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Mnie się tam podoba, nawet bardzo fajne. Efektywna sklejka, od razu mnie przyciągnęła, liczę na następne części.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Efektywna oznacza, że jakieś działanie przynosi określone efekty (np. materialne). Efektowna oznacza, że jakaś grafika/akcja/działanie i dużo innych rzeczy przynosi dobre efekty, ale efekty z wyglądu. @topic Ładnie. Tylko fabuła taka... standardowa. Ale jeszcze się rozwinie, to zobaczymy co wymyślisz.
Lubię placki. Ostatnio edytowany przez EvilPwned - 29-12-2007 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |