|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam
Obecnie mam 41 dysta i expie z łukiem lecz strzały nie zawsze trafiają i często many brakuje bo mam 13 level i tworze je jak ich nie ma.Postanowiłem skilować dysta i tu problem.Skilluje kamieniami i zadaje blood hity ale skill bardzo się ślimacz! Mam pytanie jak skilowac żeby skill trochę poleciał bo chce dobić 50 dysta być może wtedy z łuku bede lepiej trafiać....... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja mialem 8 knighta, ze skillami 47/45 i z doswiadczenia wiem, ze wydaje sie ze skille po 38 ida bardzo powoli (Knight zbodywa skille wolniej niz palladyn). Tak powiem: Najwazniejsza rzecza jaka jest Ci potrzebna, to cierpliwosc. W ciagu tygodnia (gram 1 - 2h dziennie) wbija sie z 35 - 45 albo i wyzsze.
A wiec, ja radzilbym zebys albo cierpliwie trenowal na trollach (strasznie szybko padac beda), bic cos mocniejszego, albo poprosic kumpla, lub kupic ghoula/monka. No i oczywiscie bic ze spearow, bo na stones'y troche szkoda kasy, bo monk/ghouls sie leczy, a wiec nie ma zbyt wielkiej roznicy. Mam nadzieje ze pomoglem ![]() P.S. A co do bicia z luku, to ja radze jeszcze zebys zanim idziesz na hunta, zrobil 100 - 200 strzal, i potem expil, a jak sie skoncza, to wrocic do miasta. Druga rzecz jaka mozesz robic, to lootbagi, taszczyc do miasta, sprzedawac i za kase kupowac strzaly, i tak w kolko. Ostatnio edytowany przez Darkmorto - 26-12-2007 o 18:25. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Yhm... Gram pallem więc troche podpowiem... Jeśli masz truszke kasy (2-3k) Kup 100 Small Stones , i monka na 1h. Dobre rozwiązanie bo szybko dist wchodzi ... Jeśli masz więcej kasy to kup 2h monka , 1h=1k , w ten sposób dobij 50 dist i expij ze spearow lub arr.
![]()
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 11 2007
Imię: Demenfairis
Profesja: Sorcerer
Świat: Danubia
Poziom: 10
Poziom mag.: 4
|
![]() A mogę ze spearami trenować na cyclopach.....pytam się bo mój best hit to 89 hp w slima.
Pozatym jak na game hacie lub w mieście poprosić o monka bo gram na Antice i mało tam polaków |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Omg gościu nie gadaj, że przy 41 discie 'skill ślimaczy się' ;| Ja miałem na 20 levelu 80 dista i wbijałem może w 2tyg~? Ktoś tam napisał że przy 45-50 skillu już wolno leci... Gówno prawda -.- Może przy 75~ wolno leci ale nie przy 50 ;\ No a co do tego co zrobić żeby lepiej trafiać z łuku (^^) to poskiluj sobie na slimach ew. rotach jak masz słabe eq do 65~ to będziesz częsciej trafał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() |
![]() |
![]() |