|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Nie bede pisal przydlugawego wstepu o tym ze strona sie rozwija , mamy coraz wiecej userow itp. itd. , przejde od razu do rzeczy
![]() Otoz na forum i stronie powstanie nowy dzial Gazeta Tibijska ( nazwa moze sie jeszcze zmienic ![]() Jezeli pojawi sie grupka stalych "dziennikarzy" to dostana oni prawa do pisania tematow w tym dziale, ale na to trzeba bedzie solidnie zapracowac ![]() Chce napisac artykul dla gazetki na tibia.pl, jak to zrobic? Nic prostszego, przesylasz gotowy artykul ktoremus z moderatorow, ten po oczyszczeniu go z ew. bledow ortograficznych czy wulgaryzmow decyduje czy nadaje sie do umieszczenia na stronie. Wymagane jest zrodlo na podstawie ktorego piszesz artykul . Chce zostac "dziennikarzem" tibia.pl, i miec prawo do pisania tematow w dziale gazetki, co musze zrobic? Jezeli przeslesz duzo tekstow do gazetki, i beda one umieszczone na stronie ( czyli beda na odpowiednio wysokim poziomie ) to kto wie, moze juz niedlugo dostaniesz nominacje na newsmana tibia.pl ![]() Nie zrazaj sie jezeli twoj tekst nie zostanie umieszczony na stronie, moze akurat ten nastepny tam sie znajdzie. Wszelkie teksty umieszczane w tym dziale przez modow beda podpisane nickiem tego ktory napisal i przyslal artykul. P.s Prosimy nie przeprowadzac wywiadow w imieniu tibia.pl , maja do tego prawo tylko moderatorzy i stali korenspondenci ( ktorzy, mam nadzieje, niedlugo sie pojawia ) A teraz druga czesc newsa : Jako ze strona sie rozwija ( blablablabla... ) , byc moze zdecydujemy sie na sprzedaz koszulek i/lub kubkow zwiazanych z tibia.pl. Utalentowani graficy moga skladac swoje propozycje Tu , najlepsze z nich beda umieszczone na naszych kubkach i koszulkach, a chyba nie ma wiekszej nagrody dla takiego artysty, by spotkac na ulicy kogos ze "swoja" koszulka czy zobaczyc kogos pijacego z kubka na ktorym widnieje twoja praca. Liczymy na was ![]() Ostatnio edytowany przez Gimlos - 02-11-2004 o 14:30. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Dobry pomysł. tego tu właśnie brakowało ;]
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Fajnie, że zespół Tibia.pl nie siedzi z założonymi rękoma tylko wysówa wciąż nowe pomysły. Pomysł dobry, na dużą skale, jeśli sie uda to będzie QL
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wałbrzych
|
![]() Hmm...ciekawe, czy ktoś przeprowadzi wywiad z Bubble...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Fangorn Forest
![]() |
![]() Hardy krasnal
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Chętnie spróbuje swoich sił w gazecie(tę graficzną część już zrobiłem
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Po pierwsze Szczecin rulez!!!!
Po drugie pisać to ty gimli nie umiesz ![]() Po trzecie komercjalizacja?? Po czwarte, którzy z modków są odpowiedzialni za gazetkę(wszcy chyba nie?)?
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos Woman
Profesja: Elder Druid
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 42
Poziom mag.: 54
|
![]() pomysl jest b dobry a koszulke kupie napewno
![]() ![]() ![]() mam jeszcze pytanko w jaki spokob mam sie dowiedziec kto jest modkiem i jak sie z nim skontaktowac? Ostatnio edytowany przez Hekmet - 02-11-2004 o 13:55. |
![]() |
![]() |
#9 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : Ale jesli ktos huntuje albo jest zajety, a meczysz go, to trudno, zeby cos innego powiedzial
![]() @Topic : A kiedy dokladnie powstanie ta "gazetka"? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() tak okolo kiedy powstanie ta gazeta ze bedzie mozna ja ogladac??????????????????
|
![]() |
#11 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
komercjalizacja? nie, po prostu dostalismy sygnal ze sporo osob z checia kupiloby taki gadzet, wiec wyszlismy naprzeciw ich oczekiwan ![]() odpowiedzialny za gazetke jestem na pewno ja, co do reszty to zostanie jeszcze ustalone ![]() Ostatnio edytowany przez Gimlos - 02-11-2004 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Bo takie "nie polskie" posty strasznie ciężko się czyta...
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehehe, nawet dobry pomysł, ale tzw."wywjady" ze znanymi osobistościami, to dość śmieszny pomysł
![]()
#14 | |
eX Moderator
![]() |
![]() ogolnie w internecie nie pisanie polskich liter zazwyczaj nie jest uwazane za blad, dla mnie osobiscie nierobi roznicy czy ktos napisal z polskimi literami czy bez, nawet tego nie zauwazam.
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Super że powstanie gazetka dzieki temu mozna bedzi kilk i jusz wiesz co sie dzieje wszędzie a te wywiady... o tak. A koszulki
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Mamo, Ja Chce ZostaĆ Dziennikarzem
![]()
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() przeciez to bedzie to samo co artykuly tak mi sie wydaje.
Ale z Pomysl z Bordami dla poszczegolnych serverow nie jest zly. Po za tym nigdy nie kupie koszulki z Tibia I tak juz sie ukrywam z tymnalogiem macie cos takiego ze wyjdziecice na pole do kolegow a oni " Aaaa wkoncu zeszedl z kompa , co tam w tibi zabiles kogos " bo ja mam. Jeszcze jak bym wydzel w koszulce tibia pl to chyba zlinczowali by mnie.
#18 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Gratuluje kolegow ^^ |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
|
![]() Dobry pomysl z ta gazetka. Mam nadzieje, ze powstanie juz niedlugo. Bardzo chetnie pomoge w dostarczaniu newsów z Galany.
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Zamiast pisac rzeczy typu: "Ja chce/musze zostac dziennikazem w tej gazetce..." to wezcie sie do roboty i robcie te wywiady jak sie spodoba modkom to was przyjma
![]() A teraz na temat: mam pomysl ale nie wiem czy sie przyjmie... mozna wrocic do systemu oceniania, ale tylko w tym dziale tzn. ze jak ktos by zrobil wywiad z jakims slawnym playerem na danym swiecie to zeby mogl go wkleic, a inni by go ocenili i w ten sposob sami bysmy wybrali dziennikazy na poszczegolnych swiatach. System oceniania... hmmm mozna by zrobic jakies glosowanie/propozycje lub cos w tym stylu... moja propozycja to np oceny powiedzmy ze w skali od 1 do 10 (nie od 1 do 6 bo sie ze szkola kojazy ![]() Sory ze troche niezrozumiale pisze ale jestem w szkole ![]() Niech szef tego dzialu przemysli to i prosze o odpowiedz ![]()