|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Od razu pisze, ze oba filmy umiescilem jako poradnik jak NIE ROBIC huntow
![]() Uczestniczyli: Sejuxas 42 lvl pally Redzio 40 lvl knight (swiezo nabity 40 lvl nalezaloby dodac) Coen Knight 19 lvl knight (czyli ja ![]() http://republika.pl/azuraheroes/dl.rec http://republika.pl/azuraheroes/gs.rec ______________________________________ Sorry za brak polskich znakow |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() I te filmy na kturym reporter z kamerzystom giną prawie jak walde milewicz ale jemu to postawie świece ['] [']
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
![]() |
![]() Filmiki takie sobie ale stary weź że ty popracuj nad skillami!!!!!!!! :tongue:
Ja na 13 lvl mam knighta ze skillami 47/46! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() Ale, obciach z tym DLem.....
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 02-11-2004 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @ yoda
Co?! Chciałbyś zebym dedną???? ![]() @Koki the Knight Ja wiem, ze skille cieniaskie ![]() ![]() @Shinjix Ten filmik z DL'em umieściłem tylko dlatego, zse obiecalem to redziowi iz ukaze jego tchórzostwo... Ale czeba przyznąć, ze DL'em F-Wave ma ładne. Najgorsze jak nie trafiałem uhem i miałem 80 hp ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() Witam...filmiki sa "smieszne"
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro all Fett-Maniek Azura 23lvl 37mlvl Thais |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA
Stan: Tutor
Imię: TIBIA TIBIA
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
|
![]() Eee no spoko film z Gs tylko szkoda ze tylko kamerzysta byles(ale 4mlvl na 19 levie u kinghta to wedlug mnie wyczyn
![]() Co do Dl... po co wogule to kreciles ![]() ![]() ![]() pozdro Tibia ruuuleees! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() @ Fett-Maniek
Jak cie dorwe pod tym temple co zawsze stoisz to masz deda albo pz ![]() @Rehu Nabiłem 4 mlvl bo mnie ciągle pkowali, a teraz to ja mogę pkować :> DL'a umieściłem zeby pokazać jaki redzio jest odwazny ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() No dobra zeby nie bylo tak jak jest to teraz cos z mojej strony...
1. Szlismy zwiedzac (przynajmniej ja, bo nigdy nie bylem na GSach na PoHu, walilem je tylko na questach...) wiec to nie byl planowany wielogodzinny hunt ![]() 2. *Redzio - bloker - pol bp uhow, 0 hmm - zapas na wyprawe na PoH... *Coen - niby kamerzysta - pare uhow, 0 hmm... *no i ja jako palek bp uhow + ok pol bp hmm czyli to co mam zawsze ze soba... zadnych specjalnych zapasow nikt nie robil.. no moze poza redziem, on wzial zapasowe uhy ![]() i Redzio nie jest tchorzem... po prostu dal dupy ![]() Ale co ma wisiec nie utonie... Sejuxas PS: 5 min zajelo mi przypomnienie sobie loginu i hasla na to forum bo go nie uzywam ...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
Lokacja: nie pamietam
![]() |
![]() hehehe ale mieliscie srach na gs ja na 38 knight i kumpel 37 knight gs klepalismy i teraz od czasu do czasu skoczymy i idzie moze z 10 uh
A z pierwszego gs wypadl time ring btw wiec warto bylo |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na emeryturze
Imię: Nie gram :)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Dużo tego było.