|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Hiho all. O to nieoficjalny temat o naszej pseudo gildii. Gildia nie jest normalna gildia (taka bez vice liderow, pacc i etc. xD). Jak sama nazwa tematu wskazuje gildia jest poswiecona naszym rookstayerom na swiecie Kyra. W tym temacie bedzie: Rekrutacja, dyskusje, newsy (co planujemy, jakie beda ewenty przez nas organizowane i etc.), zamieszczane screeny przez czlonkow gildii.
![]() Czlonkowie "Gildii": [CHAR]Zanx Avanger[/CHAR] [CHAR]Azzod Avenger[/CHAR] [CHAR]Greyhound Avenger[/CHAR] [CHAR]Kashek Avanger[/CHAR] [CHAR]Pacz Avanger[/CHAR] Jak narazie rekrutacji nie ma (musimy omowic ile jeszcze bedzie wolnych miejsc) ale lada chwila bedzie. Moze jeszcze dzisiaj. Szczeguly wypelnienia zgloszenia do rekruta. podam z czasem podjecia przez nas decyzji. Rekrutacja jest zakonczona. W szczegulnym przypadku zostanie ponownie otwarta. Tak wiec zycze milych chwil w tej "gildii". Ekipe zapraszam do dawania screenow i dzielenia sie relacjami z gry. ![]() See You in Tibia. Prosze Modkow o nie kasowanie tego tematu. Dziekuje. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 30-12-2007 o 14:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() Hiho.
Oto ja zjawiam się z 8 lvlkiem ![]() ![]() Pacz był pierwszy ;P
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe owszem bylem pierwszy. Z 9lvl tez
![]() Dobra daje kilka screenow Wczorajszy mino hell. ![]() Wczorajszy bear room. ![]() No i dzisiejsze screeny ^^ Tutaj 9 lvl. Tym samym stalem sie pelnoprawnym Rookstayerem. ![]() ![]() No i katana w moim wykonaniu. Wielkie dzieki dla Zanx'a bo odkopal dziure a ja dupa lopaty nie zabralem xD ![]() Pzdr for all. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zanx Avanger
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 10
Skille: 17\16
|
![]() No i ja rowniez zdobylem 9 lvl stajac sie pelnoprawnym rookstayerem
![]() ![]() @Edit: No i first 10 lvl ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Znax - 29-12-2007 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() ja tak samo jak panowie up
tylko zabrakło mi 10 lvla ;P
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Siema !!
![]() Mam do was male pytanie... chce sie dowiedziec czy macie jakeis juz h-lvl bo ja bym z checia zmienil server ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() xd nice też gram na kyrze ,ale jak poznałem Sir Mafjozo to naprawdę poznałem znaczenie słowa noob
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Heh, ja też bym chętnie dołączył bo już nie chce mi się grać na Mainie i myślałem o grze na Rookgardzie. Jak co to bym się nazywał Sokeni Avanger.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elo mógłbym dołączyć do gildi od 5 stycznia będe bardzo aktywny
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up and 2 up
Eeee czytac nie umiecie? Sry ale rekrutacji nie ma... ^^ @Znax No niewiem. Ja nie mam czasu na zmienanie swiata. Gram na Kyrze i nie zabardzo chce mi sie zaczynac od nowa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Eee co zagladam na kyre to ani jeden z czlonkow nie jest dostepny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiedy będzie otwarta rekrutacja?
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Znax
Ehh ja grac nie moglem bo mialem kilka waznych testow w szkole. Nie to ze sobie olalem tylko nie moglem. Jak co od jutra bede online ![]() @up Sry ale narazie nie zamierzamy otworzyc rekruta. Wszystko sie okarze po tygodniu lub dwuch jesli ci ktorzy sie zglosili nie graja (tzn. nadal maja 1lvl a ostatni raz sie logowali "pol roku temu") to rekrutacja bedzie nadal otwarta. Narazie pozostaje ci czekac... |
![]() |
![]() |