|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Witam.
Na początek chciałbym przypomnieć, iż zrobienie dobrego fake'a zabiera dużo cennego czasu i potrzebne jest pewne doświadczenie, więc proszę was o wyrozumiałość dla wszystich tworzycieli fake'ów ![]() No, więc tak. Postanowiłem zająć się fake'ami, ponieważ mam czasami zbyt dużo wolnego czasu ![]() 02.11.2004 Mój pierwszy fake. ![]() 03.11.2004 Dzisiaj zrobiłem nowe prace: Znowu zlurowane potwory, ja to mam szczęście ![]() ![]() A tutaj już coś z innej beczki, krótki komiks. Mhm... jest ktoś kto by się nie skusił ? ![]() Ach, te pokusy ^^ ![]() Nie udało mi się ująć jego śmierci, za duży stres ![]() Po chwili, ofiara przyszła z koleżanką ![]() ![]() Czy Fejkowiec przeżyje? Czy uda mu się pokonać wrogów? O tym już niedługo! 04.11.2004 Stworzyłem ciąg dalszy komiksu, zapraszam do oglądania! Moje "szczęście" do zlurowanych potworów na coś się przydało. Po jakimś czasie natrafiliśmy na zlurowanego Banshee ![]() ![]() Moi przeciwnicy chyba nie byli zbyt silni bo momentalnie uciekli. ![]() Banshee, Banshee, ach, te Banshee... ![]() Po krótkiej rozmowie z moim zbawcą, rozstaliśmy się i każdy poszedł w swoją stronę. Ja zregenerowałem swoje siły i czekam na kolejne przygody ![]() ![]() 06.11.2004 Zrobiłem kilka kolejnych fake'ów. Nie miałem weny i nie wiem czy się wam spododabają ![]() Pewien GM miał coś do mnie, dlatego bo ubieram się tak jak on. Postanowiliśmy zrobić małego duela. ![]() Był szybszy. ![]() Ech, krótki i dla mnie śmiertelny duel :tongue: Tutaj zdjęcie loota, moje ciało zostało gdzieś odrzucone, żeby nie zaśmiecało krajobrazu ![]() ![]() A tutaj już coś innego, taki mały obrazek ![]() ![]() 07.11.2004 Dzisiaj dodaję tylko jednego fake'a. Byłem na Annihilatorze. ![]() 10.11.2004 Kolejna porcją fake'ów. Tym razem dwa ![]() Postanowiłem obdarować Orca czymś co mu się bardzo przyda na Rookgaardzie. ![]() Teraz to jest coś, nie jakiś tam Orc ![]() ![]() 24.02.2005 Po długiej przerwie znowu coś dodaję ![]() Pewnego dnia chodziłem sobie tu i tam, aż spotkałem Uhmakera, jestem dobrze wychowany, więc się przywitałem. ![]() Niestety, nie dostałem odpowiedzi. Pierwsze co mi przyszło do głowy to to, że ów Uhmaker jest afk. Każdy chyba dobrze wie, co się robi z afkerami, prócz reportowania. ![]() Zadałem ostateczny cios. ![]() Ciesząc się ze zdobytego backpacka pełnego UH'ów udałem się w dalszą podróż, stanąłem na chwilę. Koledzy Uhmakera chyba przyszli się zemścić. ![]() Nie stawiali większego oporu... ![]() To tyle, darmowe UH'y przydadzą się na pewno ![]() ![]() 30.05.2005 UWAGA! Zawieszam temat, nie będzie już więcej fake'ów, oczywiście każdy może zawsze komentować i oglądać te, które już tu są od dawna. Dzięki za wszystkie pozytywne komentarza i życzę innym twórcom fake'ów dalszych sukcesów ![]() Cya...
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 30-05-2005 o 15:04. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Hmm..chyba nie ma żadnych błędów technicznych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() Ten gm zwany ''fejkowcem'' ma za grubą czcionke informacji ktorom mowi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Czcionka nie ta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Reszta dobrze wyszła? @Edit Właśnie ukończyłem robić tego samego fake'a tyle, że z czcionką Tahoma. O wiele lepiej wygląda. Następnych fake'ów spodziewajcie się niedługo ![]()
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 07-11-2004 o 15:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Białystok/Venore :P
![]() |
![]() Pod wzgledem techincznym dostrzeglem 2 bledy: czcionka i obrazenia sa nie tego koloru(nie jestem pewien poprawcie mnie jesli zle mowie
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() Mi w fejku nie pasuje to ze 1 sd leci a 2 wali za szybki atak
![]() Ogólnie to spoko fake ;p
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() Cytuj:
to nie sa 2 sd tylko tak jest jak sie wali z jakich kolwiek czarow jak trafisz topierw jest zadane obrazenie a w trakcie leci czar(tutaj sd) No fake na loozie . wymyślaj nastepne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Mi tam czcionka pasuje, a jesli nie ta to dalem sie nabrac ;]
Calosc spoko wyglada wiec spozytkuj ten swoj wolny czas a na pewno wyjda spoko rzeczy, bo zapowiada sie fajnie ![]()
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Kapitalny fake! W pierwszej chwili pomyślałem "chłop pomylił działy, bo to nie fake" . Wiem, jestem idiota
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Fake'i spoko. Tylko nie wiedziałem, że istnieje taki potwór jak:"Fire elemental"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Cytuj:
ja po prostu niemoge... @topic: spoko fake tylko troche te obrazki niemają zbytnio ze sobą związku ale ogulnie fajnz gratki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Spox fake
![]() Czekam na więcej ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos Woman
Profesja: Elder Druid
Gildia: Homicidium
Świat: Eternia
Poziom: 42
Poziom mag.: 54
|
![]() hehe fajne fake'i ale czy tego br no why not nie sciagnales pd uzytkownika spod kreski?? never mind to bylo dobre
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() To jest super.
Ale Gixafe mowil ze nie zna takiego potwora. Wiec dobrze napisal, ale nieznal takiego potwora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() NIezłe to, dawaj więcej
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Fejk jest super! Ale sie wtrace i powiem jaki jest tam bład
![]() A zz tym Fire Elementalem to sie nie denerwuj gosciu nie wiedzial i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |