|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() (Nie jest to w zamierzeniu ani reklama serwisu BBC ani promocja osoby Salvatore Jurkowskiego, proszę zatem o możliwie spokojne potraktowanie tego tematu. Jeśli jednak faktycznie coś z nim nie tak, proszę o jego moderację/delecję z rozsądnym uzasadnieniem)
Kojarzycie może bezdomnego Salvatore Jurkowskiego, autora z wiadomosci24.pl? http://www.wiadomosci24.pl/autor/332013.html Jest on "autentyczny", ale jak ktoś nie wierzy polecam zapoznać się z jego pierwszymi artami i artami paru innych osób z w24(m. in. redaktorów).. Sprawa jest tego pokroju... Ogłosił on w konkursie na prezent do 10000zł na bbcentertainment że chciałby dostać kemping w którym mógłby zamieszkać, o czym poinformował na w24: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/c...nke_53099.html I poprosił też o pomoc w głosowaniu na stronie konkursu: http://bombka.bbcentertainment.com/u...est.wm/w/11336 Żeby wygrać wymarzony kemping musi być pierwszy w rankingu, tj. mieć najwięcej głosów do końca czyli 3 stycznia, obecnie jest czwarty w rankingu. Apeluję o te głosy zatem, jeśli komuś nie szkodzi kliknąć i/lub jeśli komuś odpowiada taki sposób pomagania innym. Link jest również na wykop.pl: http://www.wykop.pl/link/38233/preze...e-jurkowskiego Od dwóch dni w rankingu raczej nic się nie zmieniło, dlatego jeśli jest to też możliwe prosiłbym aby każdy według woli, uznania i możliwości podawał innym info o tym głosowaniu.. Jakby co skrócony link do głosowania: http://gourl.org/salv Pozdrawiam, BioZ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Inicjatywa fajna, sam zaglosowalem, ale nie wiadomo co stwierdza moderatorzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Głosik oddany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() Jutro zagłosuję następny i następny raz ;P neo rox...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Zagłosowałem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
![]() |
![]() Oddałem głos, super akcja, mam nadzieję, że uda mu się wygrać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Zagłosowałem.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Przecież mnie to nie boli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Zaglosowalem, a co!
@down a kto zatrudni bezdomnego? pomysl troche...
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 31-12-2007 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli gość ma czas na szukanie tego typu konkursów, pisanie bzdetnych artykułów i ogólne biadolenie nad swoim losem w necie, to czemu nie poświęci tego czasu na jakąś pracę, by się wygrzebać z dołka i zarobić na tą swoją przyczepę marzeń?
I czy on nic nie zarabia na tym szumie medialnym wokół jego osoby, albo chociaż tych tekstach na W24? Nie klikam, dla zasady - jak nie klikam dla dzieci w Pajacyku, to tym bardziej nie będę dla jednej osoby. @up: hmmm... praca na czarno? Niby nielegalne, ale zawsze może pomóc. A wystarczyłoby nieco poprawić imydż (zabunkrować gdzieś plecak i karimatę, lol), zaproponować niską stawkę (mam na myśli niższą niż zazwyczaj, ale nadal sensowną) i dobrze się rozejrzeć. Najlepiej niech dalej afkuje pod depo i robi uchy na sel.
HELIUM~ Ostatnio edytowany przez Misza - 31-12-2007 o 02:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Szumu medialnego poza forami praktycznie nie ma i też to nie jest w celach zarobkowych ![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
![]() ![]() |
![]() BioZ, nie wiesz może ile mu jeszcze głosów do 1 miejsca brakuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mnie zastanawia tylko, czy naprawdę tak trudno zdobyć pieniądze na jako-takie lokum (choćby jeden mały pokój), czy koleś jest zwyczajnie nierobem.
Chociaż zagłosowałem. Dziś mam dobry dzień. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
|
![]() Davido16, tego chyba organizator nie ujawni:/. A szkoda bo mimo rosnącego zapału w głosowaniach ranking ani drgnie.. Może też coś z serwerem mają? Ale wątpię..:|
Cytuj:
![]() No i chyba nie przeszłoby z wynajem mieszkania, chyba że na czarno, jeśli dobrze się orientuję to Salvatore ma długi wobec państwa... Choć poprzednie mieszkanie mu zabrali;]. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czyli zasłużył na swój los w każdym calu. Mogłem nie głosować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Geez, ile buraków ma w tych swoich tekstach... Jak się już pisze, to przynajmniej bez rażących błędów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ripper, nie wiem czy tak samo byś mówił, gdybyś prawie albo wcale nie znał swoich rodziców, żył w domu dziecka, a potem poszedł na ulicę... Od początku żył z problemami. Potem ktoś mu pomógł wyjść z bezdomności i przez dwanaście lat było git ale trafił do więzienia i stracił wszystko ponownie. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|