![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Wybacz,że tak ładnie mówię do Ciebie,ale wy*******aj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Co to kurwa ma być ? ...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Link jest w porzadku, zaraz obejrze...
troche nie zrozumialem filmu xd a, chodzi o te bugi -.- Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 02-01-2008 o 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg dzieci neo... co wam nie pasuje, nazwa tematu zgadza sie z filmem, wiec sie nie porodukujcie tak
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ken'light
Profesja: Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 51
Skille: 80/66
Poziom mag.: 15
|
![]() Każdy ma prawo do zakładania tematu z filmikiem na tym forum, jeżeli to nie keylogg, wirus, a temat zgadza się z filmikiem. Więc proszę was... jak coś się nie podoba to nie musicie oglądać.
btw. ze strony zakładającego temat to nie fair, że przenosisz rl do świata tibijskiego...
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() "w tibii to samo nienawdzie polakow"
chlopcze, pomysl co piszesz bo robisz z siebie idiote - trzymaj sie z kim chcesz ale obrazasz ogol polakow (w tym siebie) po poznanych kilku/kilkunastu/kilkudziesieciu co jest objawem totalnej glupoty. jestem ciekaw ile masz lat ze tak wiesz wszystko o zyciu. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() @up
Popieram @Topic Jezeli ktos nie zachowal sie w stosunku do ciebie zyczliwie, to nie znaczy, ze musisz obrazac swoich rodaków. Jestes zbyt malym szczylem aby w ten sposób wyrazać sie o naszym panstwie, a tym bardziej o jego obywatelach. @down Ciekawe... jestes taki dorosly, a nie rozumiesz pojecia ojczyzna, czy tez patriotyzm. Ja w przeciwienstwie do autora ponizszego postu nie mam zamiaru bluzgac go od "plebsów", pozatym niechcial bym ci zrobic krzywdy dzieciaczku.
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 02-01-2008 o 20:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha gnojku jeden smierdzący jestem 2x starszy od Ciebie albo i wiecej, i nie poznalem kilku czy kilkunastu, znam zycie lepiej do Ciebie wiec mi nie mow co mam mowic, za takie wymadrzanie jak bym cie spotkal tak bym ci ryj obil ze rodzona matka by cie nie poznala wiec milcz plebsie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sorxen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Independent
Poziom: 87
|
![]() @Up
Po Twoich wypowiedziach to naprawde mozna stwierdzic ze jestes 2x starszy od kogos tam. Takie wyzywanie sie i wrzucanie na swoj narod to jest naprawde oznaka doroslosci @Down Popieram. Po co sie kłócić i dawać mu satysfakcje? I on mówi że to przez takich "śmieci" jak "my" Polska jest taka jaka jest. Niech najpierw spojrzy na siebie. Co kilka słów bluzga. Żal już zraportowałem tego "Pana" za znaczne używanie wulgaryzmów Ostatnio edytowany przez Ad3k - 02-01-2008 o 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() "haha gnojku jeden smierdzący jestem 2x starszy od Ciebie albo i wiecej, i nie poznalem kilku czy kilkunastu, znam zycie lepiej do Ciebie wiec mi nie mow co mam mowic, za takie wymadrzanie jak bym cie spotkal tak bym ci ryj obil ze rodzona matka by cie nie poznala wiec milcz plebsie"
jakbys odszedl od komputera kiedys to moze.. polecam olac, widac nie ma sensu gadac. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie ma to jak poważne nie domówienia ;] ale co by nie mówić film zgadza się z tytułem ;]
![]() |