|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2008
|
![]() To tak jak napisalem w temacie chcialbym sie dowiedziec jak mozna by przerobic format rec nagrywany przez tibiaCam i pozniej umiescic go na Youtube. Prosze o odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Zamienic sie nie da ale można nagrac zrzut z ekranu,tak przynajmniej robi większośc osób umieszczających filmy na youtube.
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Zrobic zrzut?? czyli jakbys mogl dokladniej napisac krok po kroku jak to sie robii bede wdzieczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() ok wielkie dzieki za pomoc. A wedlug was ktory jest latwiejszy w obsludze??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() wydaje mi się że Snagit 8
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Toruń
|
![]() Ja mam takie pytanko czy działanie tych programów zależne jest od pamięci jaką posiadamy ? ;p bo jak mam 256ddr i karte 64 mb to jak robie zrzuty, to są zlagowane, a jak mam dobry zrzut od kogoś to jak wrzucę Windows movie makera badz vegasa i podlacze muze to tez sa te lagi ;/
PQ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
- Windows jest bardziej zasyfiony bo musi obslugiwac kolejny program, co za tym idzie procesor jest bardziej obciazony. Jak procesor jest bardziej obciazony to ogranicza potencjał karty graficznej co powoduje spadek FPS' ów (klatek na sekunde) - Jak krecisz film to dyski są obciazone bo musza na biezaco cos zapisywac i to tez laguje. :/
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
|
![]() |
![]() |