|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Mam 66 Ek
75/73 eq chyba dobre Mamy Pytanie: Gdzie mogę expic?? Ile Expa/H?? Uwzglednijcie kase (waste, 0, czy zysk) Nie wykluczam miejscowek dla Facc. Jak pisalem w "Gdzie expic ze skilami xx/xx" to nastepnego dnia byly 2 nestepne strony i nikt nie odpowiedzial na moj post. PS. Gianty = nuda i maly exp Zolwie = masa ludu Stone tomb tez lipa ;/ Pozatym Innych nie znam ;/ raczej
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
|
![]() Lizardy (50k+ na godzine), Barb (50k), Ice Witch Tower (65k+), Cyclopolis (40-60k).
Loot zależy od szczęścia, tylko na Barb i Liz masz pewny zarobek ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Chodzież
Imię: Kasazi
Gildia: Resurrected
Świat: Secura
Poziom: 108
Skille: 90/84
![]() |
![]() Małpy na banucie, ale też w podziemiach exp średni ale w cholere kasy.
Ja na 1h wyciągam 6k w kasie i itemy warte 10k~ różdzki i kamienie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie bardzo mi o kase chodzi, tylko duuzy exp i zeby sie zwracalo ^^
A co sądzicie o piratach? mi sie zdaje ze mam za male skille ;/
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chyba na 55 lvlu jeszcze, ale to samo pytanie. A jak napisze tam kilka razy, to odrazu ze nabijam posty -.- tak jak bylo wtedy.
Ostatnio edytowany przez Avallach - 05-01-2008 o 17:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
pewien ale powinieneś wyciąg więcej kasy na 1h bo ja w godzine mam tak +/- 6k a te warte 10k itemy to nie wiem skąd masz ![]() @topic jeżeli chodzi Ci o dużego expa to możesz najpierw pochodzić po miejscach gdzie jest mały/średni exp a pełno kasy (np. małpy, mint i darashia chodzi o bag luty ;p) a potem całą kase powastować np. na tarpit tombie za tp gdzie pełno vampów i walić z exori a potem exori gran (oczywiście powastować manasy) exp napewno jest wyczepisty jest zabawa a jak polecą vampirki to nawet jestes na plusie ;p no w sumie jeszcze możesz spróbować na lizardach, może będzie łatwiej niż przed upem ;p @down no to pewnie tomb mi się pomylił ale widziałem filmik z tego forum jak koleś w tombie za tp łaził i miał co chwile 2+ vampy na klate koleś miał z ~50lvl Ostatnio edytowany przez demoninator - 06-01-2008 o 01:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Imię: Ro'lax
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
|
![]() @up
Na tar tomb za tp dużo vampów?? Jakoś tego nie zauważyłem nigdy -.-, co więcej, tam jest mało Vamów ! A co do piratów, to dasz tam rade spokojnie. Idz sobie tam obadać teren itp, i napisz jak Ci ta miejscówka pasuje.
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Wrocław
Świat: Nova
Poziom: 68
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moje propozycje:
1)Małpy dużo kasy, przeciętny exp. Podstawa to Bohy, minusem tego miejsca jest brak skrzynki, by wysłać parcel. 2)Mintwalin robimy lota z wszystkich rzeczy, wycinamy skórki. Exp średni, ale robiąc lota duży zysk. 3)Orc fortec tu może być strata mana potionów i Strong Health potionów, lecz zbierając nawet same halberdy wychodzimy na zysk, a gdy zbieramy wszystko to jesteśmy najczęściej na +. Omijamy Warlordy, bijemy Zerki i Lidery, a może poleci nam z Lidera W helmet to będziemy na zysku jeszcze większym 4)Dwarf Guardy robimy lota i wychodzimy na zysk lecz jest to monotonny exp, szybko się nudzi. 5) Lizardy nie wiem jaki jest exp lecz słyszałem, iż exp jest dobry i zwraca się 6) Ice withe szybki exp około 65k/h, nie zawsze się zwraca zależy od szczęscia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |