|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Wiec tak... Baxter mowiac ze konczy grac w Tibie .. powidzial ze przyjezdza do Świnoujścia. Nie moglem sie doczekac jego przyjazdu. W piatek wyszedlem z rana po niego na dworzec pkp. Nie wiedzialem ze jest on az tak wysoki... 196 >.< cm .. czy jakos tak .. imprezka odbyla sie u KEELA w domku :> no ale fazka byla zamieszcze tutaj pare ssów.. z chalnie jakie urzadzilismy...
Dziekuje Baxowi kochanemu bratu... którego poznalem na Tibi ze potrafil przyjechac do mnie .. zeby pobyc ze mna pare dni ![]() ![]() Derlik ( Nawigator ![]() FOTKI SA NA REPUBLICE WIEC MOGA WYSTAPIC PROBLEMY... SORKA ![]() ![]() Umm .."*******E NIE PIJE!!!" bueheh Xd to zart .. w piwie .. tam u góry widac niebieska zapalniczke .. próbowalem otworzyc browar zapalniczka... a ze browar ugryzl zapalniczke i nie chcial puscic .. to emm .. jego sprawa ![]() eee.. sacze browar .. gram w playa 2 hmm tylko cos malo tych piwek <cries> w oddali widoczna stara bulka Baxtera xD ![]() Umm Bax ... chyba sie wtedy kladl spac .. ![]() ![]() Nie no .. jak rasowi menele.. bezkitu .. od rana na***ani ..Bax oczy czerwone jak króólik a ja usta zlozone pod kątem gwinta butelki .. do tego to mnie zawsze ciagnie .. ale nie no .. tak na serio .. to te miny roz*******aja ;d ![]() Normalnie .. Bax ma mine jak pani Janina co ***ala warzywniakiem.. a ja to lepiej nie mowie .. jak grzesiu co w plackach troche robil i w pociagowym kiblu walil klocek .. :/ ![]() Keelo i Baxter .. ee jeszcze jacys trzezwi .. ![]() Bax .. wstal z rana .. i powiedzial " ****a przydal by sie jakis browar.. po jego minie która sklada sie do placzu .. mozna wnioskowac ze nie zostal zaden browar ![]() Tez Bax .. i tez z rana .. ale ten fryzik .. leonardo di czapi sie chowa normlanie ... powinienes zostac fryzjerem .. takie abstrakcje na glowie ![]() Keelo and Derlik ... Keelo smutny .. ja happy .. dlaczeog ? bo gralismy w ISSa i skopalem mu dupe tak ze szkoda pytac XD CZITER !!!!11 ![]() Wyciagam arsenał ;-0 ![]() Krajobraz po bitwie .. butelki .. puszki .. pasztet SPODlaski ... i ta sexy nie smiertelna dark bulka Keela Siorki xD Pozdro for all .. Bax mam nadzieje ze znowu szybko przyjedziesz ... wtedy popijemy u mnie .. bo remont sie skonczyl .. Bylo ZA***ISCIE ... comments plx ? ;]
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 Ostatnio edytowany przez nawigator - 03-11-2004 o 21:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Darłowo/Harmonia
|
![]() X
Heh poogladał bym se Wasz Melanżyk xD Jak Możesz To zrub coś z tym!!! CYa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() zmien serwer , z checia poogladam
btw. kim jest baxter? Ostatnio edytowany przez Gimlos - 03-11-2004 o 21:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() zamiesc fotki na jakis servach TYLKO na fotki...(niech mnie szlag znowu strony zapomnialem
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: tu i tam
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
|
![]() http://tinypic.com/ <- tam zamiesc fotki i przekopiuj na forum linki, powinno dobrze dzialac
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() HAHA! Więcej fot z popijaw! Mi się od razu wczytały.
Btw. Żywiec sux, może dlatego mi się przejadł...przepił? Bo moi starzy go piją. polecam baaardzo gorąco Harnasia, tani i nie zły w smaku jak się wydaje, oprócz tego Warka strong wymiata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Elysia
|
![]() Hehehe imprez widać fajna była, ale według mnie piwo sux
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Omg ale Derlik dziwnie wyglada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() @Dr. Unknow - warka strong to piwo dla bab
![]() ![]() ![]() nawigator wez zmien server z fotkami albo daj dobre linki do nich |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Ja tam widze sexowne "X" -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Lokacja: przed monitorem
![]() |
![]() No musze przyznac, swierzy temat, takiego jeszcze nie bylo
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Heh .. Centy.. wlasnie o to chodzilo... skoro nazynamy w tibie.. i gadamy ciagle na niej ... i o niej .. to trzeba bylo sie w inny sposób rozwerwac .. mimo to i tak gadalismy troche o Tibi.. ale bardziej o real zyciu .. i o fazach które braly nas na bierzaco.. no i gralismy w playa 2 ![]() dla informacji ludzi .. Keelo ( Kuroishi - na titani) i Ja jestesmy starymi konsolowcami ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
![]() Kuroishi pamietam go.. Ale niegra jush na Nova. A zdjec dalej nie widze >.<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() JEEE!!!! widze 2 zdjęcia ^^ 3 i chyba 7 ^^ yeahh
![]()
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
I tak powinno byc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() Muahahaha....
Harnas..dobre i nie tanie Omg czlowieku?! przeciez to jest najwiekszy syf jaki moze byc..a Zywiec r0x a ty lubisz redsy harnasie i inne :/ Jakis inny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2004
|
![]() Sory ale nie jestem tolerancyjny dla Homoseksualistow , takich jak wy to tylko lac i solic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem gdzie widzisz homosexualistów... albo zobaczyles starych .. albo widziales siebie i kolege w lustrze...
odwdzieczasz sie tym co napisalem w temacie DUEL DO DEAD ... nie moja wina ze Cipką jestes, cipką byles i cipką pozostaniesz... Jak jestes taki odwazny super.. ok .. cool ziomek .. to pokaz swoje fotki .. co nie pokazesz ? heh .. moglem sie domyslic ... boisz sie ze Cie wszsycy wybrechtaja bo jedyne co widzisz to ekran kompa i wygladasz jak wysuszona sliwka. Farewell
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |