![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Imię: Ames Trucia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Echo
Świat: Arcania
Poziom: 152
Poziom mag.: 73
|
![]() nie sciagajjcie tego lol .. koles chcialo ci sie robic new konto tu i klasc ten film ?
29 sork czy tam cos na tombie z 2 ds prubuje ubic 35 eka koels nie byl na zadnym bocie .. i jeszzcze mu oddales za uhy o loOLOLOL idz z tad pajacu .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwaga nie ściągać filmików pana up.
Ma własną domene podobną do tibinetwork tylko różni się kreską. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Sopot
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Berylia
|
![]() Chyba czyste chodz kto wie ;d
Scan taken on 06 Jan 2008 13:17:01 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing
19:59 Suren Thers [32]: kurwa 2 strylaz m wal yostaluz 18:07 Ramzes Sorcek [3]: kto gra w play? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Ej koleś czy Ty Sobie czasem nie robisz jaj? ;F
Ja pierduuuuuuuuuuuu skad sie tacy biora ? :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Tak sie pospieszylem, ze zapomniałem sie wypowiedziec na temat filmu
![]() Wiec myślałem, ze cos wiecej akcji będzie, ale apelując do tych nie umiejących podstaw angielskiego temat w spolszczeniu brzmi Vincent botuje, a nie "Vincent zostaje zabity jak botuje". Jak nie omieszkam sie domyslac to Vincent jest jakims 100+ poziomowa postacia, a na filmie jest jego drugi character. Wiec jesli macie jakies zastrzeżenia do autora to wasz poziom nie jest zbyt zachwycajacy, a nawet bym powiedział bardzo niski. Cytuj:
![]() @ames_trucia Naucz sie pisac ![]() Nie musisz wychodzic, ale móglbys usunąć konto na tym forum. Założę sie, ze nie tylko ja tego chcę. @psychopatka Na Twój temat sie nigdy nie wypowiadam, ale jak Cię tak juz nie pierwsza osoba jeździ to moze naprawdę nie pisz juz wiecej, bo caly czas mimo braku mojej wypowiedzi widzę Twoje błędy logiczne :/ ![]() P.S. To co napisalem do psychopatki to tylko i wyłącznie rada
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 08-01-2008 o 21:36. Powód: Kris5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dzięki bogu są na tym forum jeszcze tacy ludzie jak ty: 1. Nie szukają key'ów etc w .rec. 2. Nie wypowiadają się jak uzależnione od tej gry 10-latki. 3. Potrafią napisać coś twórczego a nie tylko bezsensowny spam(jeszcze nigdy nie widziałem posta typu:"Zajebisty filmik 10/10...) Ludzie, zastanówcie się na sobą( Ciebie KoXiS to nie dotyczy ![]() |
|
![]() |