|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 61
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Czy opłaca mi się expić knigtem skille 63/63 w elf fortres z eq steel helmet, k armor, medusa shield, beastslayer, p legs. Chodzi mi głównie o to czy mógłbym też od czasu do czasu zabić Elf Arcanist bez waste?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak nie bedzie obok niego za duzo innych elfow to bez waste dasz rade. Ale eq nie masz najlepsze, a na zwyklych elfach i scoutach to nie oplaca Ci sie tam chodzic expic, za maly exp i zazwyczaj zajete przez postacie z nizszym lvl a glupio by to wygladalo jak bys do takich pisal "leave...". Tam oplaca sie chodzic knightowi jak bez problemu moze expic na arcanistach i od czasu do czasu zabije sobie dragonka.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
lol ty chyba nigdy nie byles knightem na ef jakos nie widze mniejszych lvli co sobie od tak expia na scoutach ktore 1 moze zaspamowac taki atack ze 30 lvl moze zobaczyc na swojim liczniku zycie yellow hp... @top masz za slabe eq ;/ tu sie przydaje minimum k set + vampirka jakis crus helmet bs z bronia 2 reczna dopiero na 40-50+ i BOHy z arcanistami se dasz rade ale tam nie ma ich samych zawsze sa w towazystwie scoutow... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pan up chyba nie był knightem na elf fortres. Pohunciłem kilka godzin i opłaciło się, scouty wcale nie zadawały ogromych hitów. A yellow hp mialem tylko wtedy gdy szedłem na elf arcanist.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() up
to ty chyba czak noris jestes... |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol skoro podał Ci jakieś informacje na ten temat to znaczy że był. Lepiej powiedz ile bp health potionów Ci zeszło skoro nie miałeś yellow hp ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zeszło mi 3 health potiony na jednego elf arcanist, ale poexpilem tylko kilkanascie minut bo jakis EK 61level zaczal mnie atakowac i na ucieczke zeszly mi obydwa bp health potion.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() lol.. 3 health potiony na arcana ?? To ty chyba chciałeś go na dystans pokonać swoim najtem że cię tak jechał
![]() |
![]() |