|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Otoz szedlem sobie pewnego pieknego poranka nie zwazajac na nic.
![]() Az tu nagle staje mi na drodze jakis noobek ... ![]() ![]() Nie zrazajac sie, grzecznie prosze go o usuniecie sie z drogi... ![]() Lecz noobek nie ustepuje, mysli ze jest lepszy ![]() ![]() Lecz tak zniewaga dead'a wymaga, aby Nosfe z malej litery pisac ![]() ![]() No i ma za swoje noobek jeden... ![]() Noobek zaczyna pekac i sie powoli sikac w majtki ( nie widac tego na screnie, ale ja widzialem ![]() ![]() No i niestety po noobie, nawet nie zdazyl uciec ![]() ![]() No i wkoncu zaje.biscie noobowski loot hehe .... ![]() A oto wszystko jak to robilem i co mi bylo potrzebne, oczywiscie w paincie ... P.S. ten noobek mial bys taki duzy, to nie jest blad ... ![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() Fajne!Rób wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() może być, całkiem całkiem
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() no, no, spoko fake
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() EJ!! Skad miales taka fajna czcionke?!?!! JAK ZROBILES ZE CZCIONKA WYGLADA JAKBY TO BYLO W TIBI ?? PLZ POWIEDZ
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No, Nosfe, przez wichry, zamiecie i komunistyczny związek republik radzieckich, dotarłem towarzyszu do twojego fake story. Ogólnie nie ma technicznych błędów, sposób opisywania mi się podoba(narracja), a n00b? Ma za swoje!
![]() Cytuj:
Tylko krwi brakuje Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 04-11-2004 o 21:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec Voltar, czcionke sam musialem sobie skopiowac ( z fake screenshot tutoriala sobie kilka liter skopiowalem i wkleilem; z tibii, pisalem sobie literki, robilem zrzut ekranu i wycinalem w paincie i ogolem uzbieralem sobie caly alfabet abym mogl robic wszystkie napisy, tylko ze nie mam jeszczesze znakow typu: !,.<>/?][{}\=+-_:;'"@#$%^&*() itp. ale to sobie pozniej uzupelnie.Jezeli chcesz to sobie skopiuj z tego ostatniego ss'a bo pewnie Ci sie przyda kiedy bedziesz robil swoje fake'i. Przynajmniej nie bedziesz musail sie tyle maczyc co ja a jakosc jest dobra i wogole.
![]() Co do Ciebie Drun, ( hehe, teraz dobrze ) to nOOB jeszcze bedzie mial za swoje, bo to nie koniec przygod smiesznego Nosfe i Big nOOb'a, beda jeszcze inne historyjki i krajobrazy, bandy, bitwy itp. ale to nie predko P.S. I tak oto artist przeszedl z grafik na fake'i ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Nosfe Draconis - 04-11-2004 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec tak, jest juz nastepny fake, tez na 9 obrazkow. Wystepuja w nim ja(behemoth), pancras dragonheart(lider serva Harmonia[mam nadzieje ze sie nie obrazie, wkoncu to BR a oni sa "bardzo mili"
![]() ![]() Podpisy pod obrazki zrobie teraz apozniej bedziecie sobie tylko przewijac i widziec do jakiego fake'a ja te podpisy. A wiec zaczynamy : 1.Siedze sobie spokojnie na laweczce, az tu nagle przechodzi najlepszy lvl na Harmonii, czyli Pancras. Grzecznie mu pisze na privie(dlatego nie widac): fri itans plx !! 2.Ten najwyrazniej sie wkurzyl, walnal mi z hmm i se chcial isc. Pomyslalem sobie, aby ktos tak zniewazal Nosfe?? nie moze byc.... 3.Rozpetalem mu tam pieklo, wszedzie ogien i czysta energia, pomogl mi troszke kolega z okienka. Pamperek tak sie zestresowal, ze az zsikal sie w majtki, ktore przesiakly i wylalo sie troche na ziemie ![]() 4. Wielki bohater przywolal sobie 2 poterzne stwory a w tym czasie moj kumpel wyskoczyl przez okno i sie spokojnie przypatrywal... 5.Nudzilo mu sie troszke a tez chcial sie przyczynic do wielkiego oblezenia i zabil te straszliwe bestie przywolane przez Dragonheart'a ![]() 6.Pancras zostal sam, ABSOLUTNIE SAM hehe ![]() 7.No to teraz czas na mnie, moj best hit na tym pamperQ. 8.I jeszcze jeden. Widzac co sie, dzieje DrunK tez sie dolaczyl ... 9. No i wkoncu padl nasz Pancras ( to pewnie smrodek sikuf go zabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. powiedzcie mi czy robie to zle czy dobrze bo jezeli zle to nie ma sensu zasmiecac tego forum takimi bzdetami itp. a jezli dobrze to moge narazie robic kafe'i zamiast grafik bo mi sie to bardziej podoba. P.S.2 Harminia to swiat non PvP tak wiec musielismy sie przeteleporowac na inny serv, a ty tylko dlatego, ze Pancras ma plecy u CIP'ków Tak wiec czekam na komentarze .... ![]() ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Nosfe Draconis - 05-11-2004 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() GoOd heh widac staranne i dopracowane lecz moglbys dodac moja osobe do komiksu
![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() spoko faki, zabawnie wygląda atak kamieniem
![]() A propo czcionki to nie trzeba się męczyć z kopiowaniem z Tibii, ponieważ całą dostępną czcionkę w Tibii masz w pliku tibia.pic, wystarczy tibia pic editor ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() na czym wy robicie te fake na pancie , ots , czy gdzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Rotfl no nieeeee co za ...nc nie powiem kto pancras dragonheart jest ze szwecji i jest szwedem więc nie wprowadzaj nikogo w błąd...
SSy z walki jako fake dobre tylko masz czasem za dużo hp aby było żółte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Rotfl, dobre, jeszcze tylko pochwal się jaki loot dostaliśmy i jak się podzieliliśmy.
I jeżeli masz zamiar dalej zamieszczać mnie na fake'ach to prośba-chciałbym być necro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @johnny b
Ten fake byl w caloci robiony w paincie. W pliku sprites w folderze tibii sa wszystkie rysunki a wiec zaden problem je skopiowac ![]() @Piksik Pal Sorka za blad, przysiaglbym ze on jest BR, ale dobra niewazne. A co do zycia to nie znam sie na kolorkach ani tym podobne, wazne tylko aby bylo widac, ze stracone ![]() @Drunk Spoko, od dzisaij bedziesz nekro .... ![]() P.S. nie odpisaliscie mi czy mam dalej robic czy juz przestac bo mi to nie wychodzi ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() E tam, chyba nie ma roznicy, ogien to ogien, wazne ze zalapales o co chodzi
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA
Stan: Tutor
Imię: TIBIA TIBIA
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
|
![]() Spoko historyki
Dawaj wiecej ![]() P.S.Czemu akurat behemot? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam pojecia dlaczego akurat behe
![]() ![]() ![]() A co nie moge byc ??
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Całkiem spox
![]() Jest kilka błędów jeżeli chodzi o hp, ale nie są bardzo widoczne. gratz
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() LOL. Nieźle ci wychodzą fake'i tylko ten pomarańczowy kolor życia mnie martwi, ale tak to spox, najbardziej podoba mi sie (jeśli ktokolwiek zauważył) "buźka" dr unknowna w oknie, na trzecim obrazku
![]() Ostatnio edytowany przez Patimrok - 06-11-2004 o 22:20. |
![]() |
![]() |