|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() !!! UWAGA !!! UWAGA !!! UWAGA !!!
Jak wielu z was pragneło chodzić w Outfitach Pacc a macie Free account ! To od dziś możecie chodzić w tych niecodziennych ubrankach !!! Od dziś możecie sie pochwalić na SS-kach, że macie PACCA ![]() Niestety widzieć outfita Pacc będziecie widzieli tylko wy i ci, którzy ściągneli tego moda tibia.spr. Zmiany: Zmienione outfity (męskie) : -Knight (facc) - Ten wojownik z mieczem i z odstającymi włosami -Normalny Outfit (facc, ten co tak stoi ... jak by żebrak wygląda) - Na takiego jak by grubego ![]() -Palladyn(facc) - Zmienione na tego Outfita z paskami jak by szelkami ![]() -Mag (facc) - Bez zmian (brak 4 outfita ![]() Zmienione outfity (damskie): -Knight (facc)- kobieta w berecie XD (wiecie oco chodzi ![]() -Normalny Outfit (facc, ta co wygląda jak żebraczka ![]() -Mag (facc, ta z charfą na rękach i plecach... wiecie o co chodzi ![]() ![]() -Palladyn(facc, amazon) - Bez Zmian (brak 4 outfita ![]() Uwaga ! Akceptujesz Warunki jeżeli ściągasz na to własną odpowiedzialność (chociaż niema ryzyka ... ![]() http://republika.pl/ryl3/tibia***** Jeśli mi nieufasz to nie ściągaj i niepisz "O QWA !!! SPIE**** Z TYM RAREM !!!" jest w rarze bo normalnie zajmuje z 9 mb (a originalny spr 7-8 :/ ? ) a na republice niewiem czemu ale niemożna przekroczyć limitu na accountcie (8 mb ... a limit to 10 ![]() Życze miłej gry. EDIT: Jak wiele z was , którze ściągneli tego tibia.spr miało problemy z grafiką zamieszczam starego tibia.spr: http://republika.pl/ryl3/stary spr***** Wydaje mi się że jest to spowodowane starym Extractorem/Packerem Spr... próbuje znaleść nowego ![]() Poczytałem forum reebowa (twórcy Tibia spr editor) i jak z tego wnioskuje ... narazie niema nowej wersji ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 05-11-2004 o 13:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No to ja jeszcze dopisze dla dziwnych ludzi, ze trzeba to wlozyc do katalogu glownego Tibii...
Gratz pomyslu. Mnie sie bardzo podobaja wszystkie =] Avager, ty to wiesz czym sie zajmujesz. ^^ Edit:Eee. Mnie po pewnym czasie cala woda sie zmienila w zamazane cos. Prosze zamiesc stare tibia.spr bo ja podmienilem i teraz nie mam starych =[ Zreszta wszystkie mosty sa tak jakby uciete lub zamazane.
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 05-11-2004 o 08:10. |
![]() |
![]() |
#3 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Wszystko fajnie i wogóle, ale niektóre grafiki się przez to psują (np. drewniany mostek na statek w Venore).
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() NAPRAWIAM BŁĄD, TYM CZASEM PRZECZYTAJCIE TO NIŻEJ
Ok Zedytowałem Post, możecie ściągać starego spr (jak byście niemogli zainstalować do innego katalogu tibii ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zobacze czy stare spr tez dobre ^^ J/k. No szybko zrob te outfity w miare mozliwosci.
A i podaj swoj nick, bo ja tez na rooku na Securze jestem ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Avanger, znalazłem big buga w twoim outfie...
Kiedy ubieram postać w strój wieszniaczki, jeśli idę twarzą w dół to zawsze następuje przemiania(zmienia się na orginlnego outfie i z powrotem) I jeszcze coś, nie ściągać tego pliku!!!!!! Jest w nim keyloger... Nie mam żadnych programów, ściągnąłem ten plik i następnego dnia mnie shakowali!!!! Jest to pewne, nigdy nie używałem żadnych programów, nikomu nie podawałem hasła ani numeru!!!!
"Los dzielący ludzkie byty, na zabójców i zabitych, zmieści Cię w rubryce szerszej, tak w tej pierwszej..." Ostatnio edytowany przez roland - 07-11-2004 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
![]() |
![]() jak podminie te tibia.spr to i ttak mi grafika sie ******* jak to zrobic jak cos gg albo PW 1479190
|
![]() |
![]() |
#9 |
Nikt ważny
|
![]() I po co sietak produkować? Po co karmić się iluzją ?
![]() Posłuże się cytatem: "[...]naprawdę niczego nie daje pogrążanie się w marzeniach i zapominanie o życiu[...]" ![]() Edit: dopiero teraz zobaczyłem różnicę dat między postami... UP; chcesz w dziób za odsmażalnię?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 19-01-2005 o 12:06. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() i popsules
![]() maja pelno bugow pozatym ja juz to robilem wczesniej http://forum.tibia.pl/showthread.php...099#post200099 moja jest bez bogow ![]() trza umiec programowac w dhelpi ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dajta to do nowej tibii plz,Bo jak proboje wsadzic to widze same kwadraciki
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Eee...do kur*wy czy ktoś o *******o*nych keyloggerach gadal ? Czy mi się wydaje czy w takich plikach gejloggera nie może być ? Bo nie chce mieć haka a nie przeczytalem tego posta z hakiem...no a po za tym schrzaniła mi się tibia przez te spr...
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() You are trying to download this file from a member page hosted on Lycos Tripod UK for free: http://members.lycos.co.uk/xxxlo/Tibia***** To access this file, you need to visit the member page first: http://members.lycos.co.uk/xxxlo (you will be redirected in 5 seconds). Help Me Pls!
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
bo lycos ma blokade :/ |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() ten jest cos z dym do dupy bo jak chcialem wlonczyc tibie to pisale ze musze przeinstalowac...
:/ ![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() a czy mi sie tak wydaje czy zmienianie jakich kolwiek rzeczy w plikach tibi jest zabronione czy tylko mi sie zdaalo ze o tym czytalem? ;p
|
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Reported ^^
|
![]() |