|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Wyrzysk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mala Jeru
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polish Pride.
Świat: Honera
Poziom: 70
Skille: 88/71
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() W tym temacie mozecie umieszczac swoje najlepsze lub najgrosze momenty spotkan z potworami oraz mzoecie opowiedzeic na jakich najlepszych potworach byliscie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Lokacja: Krupski Młyn/Tarnowskie Góry
Imię: Sister Of Kolczu
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Skille: rosną
|
![]() mój brat jak wychodził z "tomba" pod MS to spotkał : 4 mumie , 2 crypty , beho , ghost , 2 ghule
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Expie sobie moim 21 palkiem (skills 62/41) na Tarantulach..Nagle widze poison spidera i se mysle mhm..przed DC poison spider i mnie nie goni...coś mi się to kojarzy...No i zobaczyłem mojego starego przyjaciela GS-a :/ wieje - ale on chyba haste zarzucił, no i ta jego trucizna też niezła jest.Pewnie bym przezył bo 0.5bp HP miałem ale lag lekki i napis :
You are dead. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() Nic mnie tak nie ucieszylo jak wejscie do parchment roomu z zamiarem solowania pierwszego demona a spotkaniu 5
![]() Dalej opowiadac nie musze, powiem tylko ze gdyby nie lagi ucieklbym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheh
mój kumpel bloczył 2 dl'e no a ja biłem. Biłem ,biłem i 2 dl'e sie na mnie przerzuciły w tym samym momencie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2007
Imię: Evul Penguin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mastah Penguins
Świat: Penguin Land
Poziom: 400
Skille: 800/800
Poziom mag.: 99
|
![]() Najzabawniejsze było jak na 14 lvl kuzyn zabrał mnie na draga (byłem strasznym newbem) oczywiście pierwszy wbiłem do dziury... Sekundę po tym zobaczyłem piękny biały napis: "You are dead." Co się stało? Padłem od jednego flam hura
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() idac przez oboz barbarzyncow na ice witche nie chcialem wastowac steath i zalozyc go dopiero jak bd hardcore , chce juz zaklad a tu nagle freez hmm ciekawie naciksam hoty po1 min mam 30 hp ... i za chwile widze tabliczke
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Wyrzysk
Imię: Mala Jeru
Gildia: Polish Pride.
Świat: Honera
Poziom: 70
Skille: 88/71
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ja pare razy mialem takiego pecha ze nooby luraly na poh gski a w pewnym momencie ziomek kolo dziury z dragiem tak mnie bloknal ze ded
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 6
Stan: Niegrający
Świat: Premia
|
![]() Hmm. Najgorsze było jak musiałem oczyścić osobiście pokój z 7 behelordami i ośmioma bonebestami 0.0. Było dół, GFB i góra. Raz jak zszedłem na dół (z pełną utamką), padłem od combo behe :/ (+ parę hitów bb). Drugi raz to było jak śmykałem na Ice island quest. Tak jak któryś Pan powyżej nie chciałem marnować Stealth ringa. Dopadły mnie 2 wyverny i 5+ mammoth xD. Jeszcze był GSek którego ubiłem solo (w ch*j duże waste) i Behemoth którego próbowałem wziąść Up/Down; nie wyszło xD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Piast Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Shivera
Poziom: 108
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A mojego deda nic nie przebije
![]() Dec 30 2007, 21:05:57 CET Died at Level 84 by a giant spider Szedłem sobie na Dreamers Challenge Qest i na PoH-u jest taka dziura że jej nie widać ,dopiero jak się wleci ona się "otwiera" Było w niej nalurowane pełno GS-ów ,Dragów i Wyvek. No to idę sobie idę i wpadłem do dziury i padłem w 1 sek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |