![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Lubaczów
Imię: Skip'er
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 108
|
![]() Filmik pokazuje jak mozna poexpic knightem na hydrach . Było to o porannej porze więc resp był do kitu..Posiedzielismy jeszcze 2h potem to jeszcze coś spadło
![]() http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/36293 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() Nawet, sprawnie wam szło, tylko mogliście nie lurować na początku po 3 hydry.
ile miałeś k/h? Pozdrawiam Cery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
![]() |
![]() Dno i kilomter mułu dojebal mnie ten 99ek na 2 hydrach leczyl sie potionami Gz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() btw jakie oni maja skile ze z melee po 500~ wchodzi?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Kołobrzeg
Imię: Dziki Osiol of Refugia
Świat: Refugia
Poziom: 165
Skille: 666/69
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
nawet po rprzelamaniu shielda nie wbilby sie powyzej 500 ;] hity takie sa efektem zsumowania hitow od 2 knightow,co jest pokazywane jako 1 hit np 220 udeza knight 1,drugi 280 jesli sie dobrze zgra,zobaczymy hit za 500 simple?
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No a więc tak .. 99 Ek leczyl sie potionami bo nie chciał paść? TO chyba logiczne dostaje 2 hity po 200+ to nie bedzie na exurze jechał po 35~hp .
Jak juz powiedzialem słaby resp byl rano ale potem to czekalismy chwileczke i wszedzie juz byly mysle ze 60k spokojnie mozna zrobic .Na tym wolnym mielismy 47k/h a ile czekalismy.... Hity się reasumują po upie więc potem jak nam wpadł hit 686 to chyba wiadomo ze nikt tylko nie udeżył tylko był to wspólny hit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No sorry ale mam podobny lvl ek i exura wchodzi czesto na 40-50~ nie mowiac o exana mort za ~100 -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() A czego się spodziewaliście po noobkach z nebuli? Każdy z tych eków jest wybocony, nie mają ani TS ani venta, leczą się potionami chociaż spokojnie mogliby leczyć się exurą/exaną mort. Na dodatek ten cały film...
Po co on? To takie ekscytujące bicie 3 ekami hyderek? Jak dla mnie NUDA, do tego ta wasza gildia - fraternitas aka FFA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Widziałeś mnie kiedyś na bocie? Gram sam od początku .I sam do wszystkiego doszedłem. Znasz stronke http://www.pskonejott.com/ ?? Sprawdz sobie czy na bocie siedzie... albo czy dziele konto..jedynie przez swieta przekroczylem 100h miesiecznie bo bylem w domu i gralem. Żałośny poprostu jesteś i chciałbym zobaczyć Twoje filmiki jak masz 200hp , 3 hydry na klacie i leczysz sie exurą. Siedzisz tylko na forum żeby napisać komuś jaki to z kogoś noob. Niektórzy chcą wiedzieć jak można sobie urozmaicić expienie knightem jak sie pobawić wiec poto jest ten filmik. Kolejna sprawa..jaka nasza gildia fraternitas ?? Nigdy nie bylem w tej gildi i nie wiem co to ma do filmiku ? Widać jak się znasz piszesz aby napisać ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |