|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() Witam
Czy wie ktoś gdzie mogę znaleźć jakiś aktualny kalkulator czarów ? ![]() Jestem sorckiem i dostrzegłem, że moje czary w praktyce mijają się z DMG w grze, a tym jaki wychodzi na Tibia.pl Następne pytanie to gdzie OPŁACALNIE expić 42 Master Sorcererem z 39 mlvl tak żeby nie było waste (najlepiej chociaż minimalny zarobek), a exp tak z 30k/h przynajmniej. Jeżeli chodzi o dobry exp, ale spory waste (zwraca się może z 30% za manasy) to na tombie na -3 tej przy ropie na vampirach. Jak chodzi o zarobek to chodzę sobie na minosy na darashii i tam korzystam z uroków postman questa ![]() Zastanawiałem się nad drefią na vampirach tylko czy nie będzie tam waste lub zbyt dużego zagrożenia jak na mój lvl? Od którego lvla solo ancient scaraby? Dragi odpadają, bo świat non-pvp >.< Może jakaś tomba za teleportem? Od którego lvla na crystal spidery solo? są tak szybkie jak giant spidery? Jaki jest ich maxymalny hit? Gdzie expić z utamką, a gdzie bez Nie proponujcie mi expienia z summonami, bo nie nawidzę z summonami expić ![]() Czekam na jakieś odpowiedzi... bo jestem w desperacji. Jeszcze jedno... słyszałem coś o dwarf guardach na edron ![]() Wciąż czekam na odpowiedzi >.> @down Na pewno nie będę robił lootbagów jeżeli nie ma tam mailboxa dla ludzi z postmanem gram na non pvp, a więc chyba każdy wie co to oznacza -> ZŁODZIEJE ZŁODZIEJE I JESZCZE RAZ ZŁODZIEJE !!!!!! :/
![]() Ostatnio edytowany przez JustaNoob - 19-01-2008 o 00:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() nie sądze żeby tak szybko padal .. z flama max 120 wyciagniesz + ~70 z wanda ... to nie ubije guarda...
![]() ![]() kalturatora chyba aktualnego nie ma nigdzie. proponuje sprobować piraty, nie wiem ile exp na h..ale jeden warunek spelnony..lekki zarobek jak robisz lotbaga ![]() ![]() co do reszty pytan...niewiem , bo na ancientach nie ryzykuje szkoda mi mlv ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() odświeżam i czekam na jakieś odpowiedzi chociaż na pojedyncze pytania
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
|
![]() Porób hmm lub fb i idź na piraty. Z fb mocniej walniesz ale hmm na dłużej starczy. Przy okazji potrenujesz mlvl. Do 50 lvla spokojnie tam posiedzisz.
|
![]() |
![]() |